Τι λενε τα ζώδια σήμερα για εσένα ;

343

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Γενικά
Σήμερα φίλε Κριέ, θα έχεις δύναμη, αυτοεκτίμηση, αυτοπεποίθηση, αλλά σίγουρα και ανάγκη για σοβαρότητα, σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Οι λύσεις για τα προβλήματα που σε απασχολούν, είναι τώρα στα πόδια σου, ωστόσο μην ξεχνάς πως οι τρέχουσες καταστάσεις χρειάζονται περισσότερο χρόνο και υπομονή από ότι συνήθως! Μην βιάζεσαι λοιπόν και να πιέζεις καταστάσεις και ανθρώπους! Σε επαφές και επικοινωνίες, παρέμεινε αποφασιστικός και μετρημένος!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, δεν χρειάζεται να αντιδράς με κτητικότητα, απαιτητικότητα και ζήλια στον σύντροφο, προκειμένου να σου αποδείξει την πίστη του σε σένα! Μπορείς να εκφράσεις με τρυφερό τρόπο, την ανάγκη σου για ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά! Αν είσαι ελεύθερος, είσαι μάλλον πιο ντροπαλός απ’ότι συνήθως στο φλερτ και στις ερωτικές επαφές! Αυτή ωστόσο, είναι και η γοητεία σου σήμερα, αφού ο συνομιλητής σου θα κάνει τα πάντα για να του «ανοιχτείς»!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ανανέωσε τις ιδέες σου στον τομέα της καριέρας, αφού πιθανόν έχεις μείνει κάπως πίσω! Οικονομικά, θα υπάρξει επιτυχία, σε κάθε σου εγχείρημα!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Γενικά
Η Σελήνη σήμερα, στο δικό σου Ζώδιο φίλε Ταύρε και αν πραγματικά το θελήσεις, θα έχεις στα χέρια σου την επιτυχία, σε κάθε τομέα της ζωής σου! Η άμεση δράση σου και η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, σε βοηθούν σε κάθε σου κίνηση και εσύ καταφέρνεις και πείθεις τους συνομιλητές σου και γοητεύεις μέσα από συναναστροφές και επαφές! Πέρα από αυτό, αρκετοί από τους στόχους σου, εκπληρώνονται και εσύ νιώθεις απόλυτα ικανοποιημένος! Το μόνο που πρέπει ίσως να προσέξεις σήμερα, είναι η τάση σου για έπαρση και ξεσπάσματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, διεκδίκησε το άτομο που σε ενδιαφέρει και θες να κατακτήσεις και θα καταφέρεις να το πετύχεις πολύ πιο εύκολα, απ’ ότι συνήθως! Ξέρεις πια καλά, πως να παίξεις το παιχνίδι του έρωτα και της ερωτικής πολιορκίας, γι’αυτό πάρε πρωτοβουλίες χωρίς δεύτερη σκέψη! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις στιγμές πάθους, ερωτισμού και σεξουαλικότητας, με το άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην προκαλείς εντάσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, από το πουθενά! Οικονομικά, πιθανόν παίρνεις κάποιες αυθόρμητες αποφάσεις και κάνεις παρορμητικές κινήσεις, που ενδεχομένως θα μετανιώσεις αργότερα!

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5 – 21/6)
Γενικά
Φίλε Δίδυμε, δεν έχεις σήμερα την διάθεση να μπεις στην διαδικασία άσκοπης κοινωνικοποίησης ή συζήτησης με τους άλλους! Αποφεύγεις παραδόξως, να εκφράσεις σκέψεις και απόψεις, αφού δεν θες οι γύρω σου, να παρεξηγήσουν τα κίνητρά σου. Η σημερινή ημέρα, είναι η κατάλληλη για ενδοσκόπηση, λήψη σημαντικών αποφάσεων αλλά κυρίως, παρατήρησης και αξιολόγησης κάποιων γεγονότων και καταστάσεων! Εκμεταλλεύσου την διαίσθηση και την διορατικότητα σου, ώστε να ανακαλύψεις, τι συμβαίνει μυστικά και σε αφορά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, δεν είσαι πρόθυμος να μείνεις μόνο σε έναν μόνιμο και… νόμιμο έρωτα και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παρασυρθείς σε κάτι παράλληλο και παρασκηνιακό! Πρόσεχε λοιπόν, αποκαλύψεις που μπορεί να σε βλάψουν! Αν είσαι ελεύθερος, είναι πολύ πιθανό σήμερα, να υποκύψεις σε κολακείες και μεγάλα λόγια, γεγονός που θα σε κάνει και πάλι, να πιστέψεις σε λάθος άτομα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην βρίσκεις δικαιολογίες που δεν πείθουν, για τυχόν παραλήψεις ή λάθη στην καριέρα και άρχισε άμεσα να τα διορθώνεις! Στις οικονομικές σου υποχρεώσεις, βρίσκεις μία ομολογουμένως αποτελεσματική λύση!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Καρκίνε, ξεχωρίζεις για την εξυπνάδα και ισχυρή γοητεία στον λόγο σου και τον τρόπο που επικοινωνείς, σε διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές! Οι περισσότερες από τις καταστάσεις που θα βιώσεις την σημερινή ημέρα, θα αλλάζουν σταδιακά την ζωή σου και θα την βελτιώνουν εμφανώς! Οι φίλοι σου, σε βοηθούν και γίνονται οι σύμμαχοι σου, στην εκπλήρωση ενός μεγάλου στόχου σου ή ονείρου! Πολλά τα απρόβλεπτα, μέσα στην διάρκεια της ημέρας, γι’αυτό φρόντισε να είσαι σε εγρήγορση και ετοιμότητα, γιατί μπορεί να είναι και θετικά, αλλά και αρνητικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, φιλτράρεις τα συναισθήματα σου και δεν τους επιτρέπεις να βγουν άμεσα και φανερά στην επιφάνεια. Το φλερτ ίσως εκδηλωθεί μέσα από μία φιλική συναναστροφή ή επαφή και όχι μέσα από άμεση προσέγγιση του ατόμου που σε ενδιαφέρει. Αν είσαι δεσμευμένος απαιτείς στον σύντροφο, να σου δώσει περισσότερη ελευθερία, αλλά με λάθος τρόπο και εντάσεις. Κράτα χαμηλούς τους τόνους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο σωστός τρόπος συνεργασίας που σε διακρίνει σήμερα, θα σε οδηγήσει στην ικανοποίηση και την επαγγελματική επιτυχία! Οικονομικά, απέφυγε γρήγορες αποφάσεις και αυθόρμητες κινήσεις.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, επιτέλους ξέρεις τι θες και σήμερα μπορείς να το καταφέρεις! Αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις αλλά και τους γύρω σου, ήρεμα, υπομονετικά, ώριμα αλλά και κάποιες φορές, φαινομενικά ψυχρά και απόμακρα! Δεν πειράζει όμως, αφού αυτή σου η συμπεριφορά θα φέρει κοντά σου, μόνο αληθινούς σε σένα ανθρώπους, που όντως θέλουν να είναι δίπλα σου και φυσικά το καλό σου! Καταφέρνεις γενικά και κάνεις αισθητή τη παρουσία σου, προκαλώντας τον θαυμασμό και τον σεβασμό των γύρων σου!

 

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, αναζητάς σήμερα μια σταθερή, ουσιαστική και γεμάτη σιγουριά σχέση! Σίγουρα θα υπάρξει ένα αξιόλογο άτομο να σου δώσει αυτήν την ευκαιρία και πολύ πιθανόν, ένα πρόσωπο μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε γκρίνια και παράλογες απαιτήσεις, που ενδεχομένως να σου φέρουν προβλήματα και πιθανόν ψυχρότητα μεταξύ στην σχέση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικοί στόχοι και φιλοδοξίες, σήμερα επιτυγχάνονται και σου εξασφαλίζουν το επαγγελματικό σου μέλλον και πρόοδο σου! Όσον αφορά τον οικονομικό τομέα, μην προσπαθείς να στηριχτείς πάνω σε άλλους, προκειμένου να προωθήσεις δικά σου συμφέροντα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Γενικά
Σήμερα, φίλε Παρθένε, έχεις έντονα την ανάγκη και την διάθεση για περιπέτεια, νέες εμπειρίες, ελευθερία, κοινωνικότητα και εξερεύνηση! Προσοχή όμως πρέπει να δείξεις σε επαφές και επικοινωνίες λόγω Ανάδρομου Ερμή και κυρίως την τάση σου για προκλητικά ή καυστικά αστεία και κυνισμό, αφού κάποιοι μπορεί να προσβληθούν ή να παρεξηγηθούν. Ωστόσο, πρόκειται σίγουρα για μία ημέρα, γεμάτη επικοινωνίες, μηνύματα, γνωριμίες, τύχη, κίνηση και μετακίνηση, καλά νέα, επαφές και συναντήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, περιόρισε τον ενθουσιασμό και τον αυθορμητισμό σου σε νέες γνωριμίες και φλερτ, γιατί ίσως προσγειωθείς απότομα τελικά! Αν είσαι δεσμευμένος, από την μία ο σύντροφος σου, φαίνεται να απολαμβάνει την ευδιάθετη συμπεριφορά σου απέναντι σου και την συναισθηματική σου γενναιοδωρία, αλλά από την άλλη η τάση σου για φυγή και ελευθερία, προκαλεί τις αντιδράσεις του!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, έχεις σίγουρα λιγότερο άγχος, αφού μέσα από επαγγελματικές επαφές, ένας μεγάλος στόχος, πραγματοποιείται! Κάποιες οικονομικές δυσκολίες που ενδεχομένως σήμερα να έρθουν, οφείλονται κυρίως σε δικές σου υπερβολικές προσδοκίες!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Ζυγέ, παίρνεις εσύ τον έλεγχο στα χέρια σου, σε όλες τις καταστάσεις και σε όλους τους τομείς της ζωής σου, που σε απασχολούν εδώ και καιρό και θα καταφέρεις να πετύχεις πολύ πιο εύκολα τους στόχους σου και τα σχέδια σου! Να είσαι αποφασιστικός, αφού αυτό θα σε κάνει να εκπληρώσεις βαθιές επιθυμίες. Γενικά σε διαπροσωπικές επαφές, συναναστροφές και σχέσεις, θα καταφέρεις να έχεις εσύ το «πάνω χέρι», κυρίως λόγω της ισχυρής πειθούς σου και της ενισχυμένης διορατικότητας σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις να διαφυλάξεις τα μυστικά σου από τον σύντροφο, αλλά όχι ο σύντροφος τα δικά του, από σένα, γεγονός που εξυπηρετεί απόλυτα τους σκοπούς σου! Γενικά, η σχέση σου, θα είναι αδιαμφισβήτητα η προτεραιότητά σου σήμερα και η δουλειά, οι φίλοι, οι υποχρεώσεις και οι συγγενείς, έρχονται σίγουρα σε δεύτερη μοίρα! Αν είσαι ελεύθερος απολαμβάνεις ερωτισμό, σεξ! Προσοχή όμως! Οι απολαύσεις αυτές, πρέπει να στηρίζονται στο συναίσθημα και όχι απλά σε μία εφήμερη ιστορία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, βρίσκεις έμμεσους τρόπους για να σε τεστάρεις συνεργάτες και συναδέλφους, ανακαλύπτοντας κάτι που θα σε ωφελήσει! Οικονομικά, πέρα από την σημερινή εύνοια, καταφέρνεις και βρίσκεις λύσεις ακόμα και για παλαιά προβλήματα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Γενικά
Η σημερινή ημέρα θα δώσει τέλος στην μοναξιά, αφού πολλοί άνθρωποι στέκονται δίπλα σου και επιδιώκουν να σε έχουν στο περιβάλλον τους, φίλε Σκορπιέ! Επιτέλους, όλα κυλούν αρμονικά και ήρεμα, πράγμα που θα σε βοηθήσει να πάρεις τον χρόνο σου, ώστε να πάρεις τις σωστές αποφάσεις και να περάσεις όμορφες στιγμές, με ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπούν! Οι δύσκολες καταστάσεις, λαμβάνουν τέλος και οι λύσεις έρχονται πολύ πιο εύκολα τώρα, με την βοήθεια των άλλων!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου εκτιμά το γεγονός ότι είσαι ένας πολύ καλός ακροατής και αυτό βοηθά στην ομαλή πορεία της σχέσης σου μαζί του! Σήμερα, η σχέση σας, μπορεί να βρει τις απαραίτητες ισορροπίες, ώστε να προχωρήσετε μαζί, στους κοινούς ερωτικούς σας στόχους! Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται μία νέα γνωριμία, με ένα άτομο που σε πραγματικά σε κάνει να νιώθεις σιγουριά και σε ηρεμεί!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι συναδελφικές σου σχέσεις, κυριαρχούνται από αρμονία και σωστή επικοινωνία! Νέες συνεργασίες ευνοούνται απόλυτα! Οικονομικά θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες, ως συνέπειες κάποιων παρελθοντικών πράξεων σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα παραδόξως η πρακτικότητα και η λογική σου, είναι σίγουρα τα δυνατά σου σημεία και θα σε βοηθήσουν να καταφέρεις να διεκπεραιώσεις πολλές από τις υποχρεώσεις σου και να πετύχεις ακόμα περισσότερους από τους στόχους σου! Επικοινωνείς αποτελεσματικά, γεγονός που φέρνει οφέλη για σένα και επιπλέον οι άλλοι σε ευγνωμονούν λεκτικά, αλλά και έμπρακτα, για την βοήθεια και την εξυπηρέτηση που τους προσφέρεις στην καθημερινότητα σου!

 

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, δεν ξεμυαλίζεσαι πια εύκολα, από τα επιφανειακά προτερήματα του άλλου, αλλά ψάχνεις πιο ουσιαστικά! Η αλλαγή αυτή στην ερωτική σου συμπεριφορά, θα σου φέρει μία ενδιαφέρουσα γνωριμία, τώρα! Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν η σημερινή ημέρα, δεν είναι ιδιαίτερα παθιασμένη ή συναισθηματική, ωστόσο δεν παύει να είναι εποικοδομητική, αφού μέσα από συζήτηση με τον σύντροφο, βρίσκετε λύσεις, στα κοινά σας προβλήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, σίγουρα η απόδοσή σου βελτιώνεται, γεγονός που αναγνωρίζεται, ακριβώς όπως επιθυμείς και έχει το αποτέλεσμα που θες! Οικονομικά, βρίσκονται τώρα μόνιμα λύσεις, σε τυχόν προβλήματα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Γενικά
Σήμερα φίλε Αιγόκερε, δρας άμεσα και αποτελεσματικά! Δεν χάνεις ευκαιρία και παίρνεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και ανταποκρίνεσαι άψογα σε κάθε περίσταση! Τα γεγονότα και οι συγκυρίες τώρα, θα σου φέρουν ενθουσιασμό, χαρά, καλοπέραση, συναισθηματική ατμόσφαιρα! Επίσης, οι γύρω σου, θα σε βοηθήσουν και επιπλέον, τραβάς όλα τα βλέμματα του θαυμασμού! Άλλωστε, ξέρεις καλά πως να γοητεύσεις τα πλήθη και να πάρεις τους άλλους με το μέρος σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις κατακτήσεις, φλερτ, θαυμαστές και ο τομέας του έρωτα, θα είναι σίγουρα προτεραιότητα για σένα! Αν είσαι δεσμευμένος, ενδεχομένως να είσαι κάπως πιο δραματικός και απαιτητικός πλέον, ωστόσο έρχονται γεγονότα και καταστάσεις, γεμάτες πάθος, συναίσθημα, ρομαντισμό, δώρα, εξομολογήσεις και ευχάριστες εκπλήξεις από τον σύντροφο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οποιαδήποτε επαγγελματική πρωτοβουλία, στέφεται από απόλυτη επιτυχία! Πραγματικά ξεχωρίζεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον! Δοκίμασε σήμερα την τύχη σου στα οικονομικά, με τόλμη, αλλά χωρίς ρίσκο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Γενικά
Σήμερα, φίλε Υδροχόε, εντείνονται τα βαθύτερα συναισθήματα σου, τα ένστικτα σου και η διαίσθηση σου. Η σημερινή ημέρα, θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις και να αντιληφθείς τις προθέσεις των ανθρώπων που σε περιβάλλουν και επιπλέον θα σε οδηγήσει στις σωστές αποφάσεις και λύσεις, για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Επίσης, το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στο σπίτι και την οικογένεια, όπου ανοίγονται δρόμοι βελτίωσης και λύσεων!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, προτιμήστε με τον σύντροφο την θαλπωρή του σπιτιού ή μία ήρεμη ρομαντική βόλτα οι δυο σας! Ιδανική ημέρα να γνωρίσεις πεθερικά ή να συζητήσεις για συγκατοίκηση! Αν είσαι ελεύθερος, θα σου ξυπνήσουν σήμερα, αναμνήσεις σχετικά με ένα άτομο του παρελθόντος! Πριν πάρεις οποιαδήποτε πρωτοβουλία και κάνεις το πρώτο βήμα, να είσαι σίγουρος πως τα αισθήματα είναι αμοιβαία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, απολαμβάνεις ευχάριστο επαγγελματικό περιβάλλον και πετυχαίνεις στόχους, μέσα από τις αρκετά βελτιωμένες συναδελφικές σχέσεις! Οικονομικά, έρχονται κάποια αναμενόμενα έξοδα που αφορούν την οικογένεια!

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)
Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, η εκπλήρωση των στόχων και η διεκπεραίωση των υποχρεώσεων σου, είναι πολύ πιο εύκολες τώρα για σένα ! Οι αντιδράσεις σου σε καταστάσεις και περιστάσεις μέσα στην ημέρα, είναι εξαιρετικά γρήγορες, ευφυείς και απόλυτα αποτελεσματικές. Μπόνους της σημερινής ημέρας, είναι σίγουρα, ο σαφής και ευθύς τρόπος που επικοινωνείς, που θα φέρει πολλές ευκαιρίες, ώστε να βελτιώσεις σημαντικά την κοινωνική σου ζωή, αλλά και την σχέση σου με αδέρφια και γείτονες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η αντιμετώπιση σου στην σχέση σου, θέλει περισσότερη υπευθυνότητα και συναίσθημα από μέρους σου, ιδίως σήμερα που ενδεχομένως, να δεχτείς κάποια παράπονα από τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις νέες γνωριμίες και μπόλικο φλερτ, ωστόσο η εύνοια αυτή, είναι περισσότερο επιφανειακή και προσωρινή, παρά ουσιαστική ή μακροπρόθεσμη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προσπάθησε να έρθεις πιο κοντά σε συναδέλφους και συνεργάτες σήμερα, να ακούσεις προσεκτικά αυτά έχουν να πουν και να βρείτε από κοινού λύσεις! Σε αγχώνουν κάποια μικρά έξοδα σήμερα, ωστόσο τακτοποιούνται έγκαιρα!

Πηγή: Oroskopos.gr