Τι λένε τα ζώδια σήμερα για εσένα ;

469

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 02/01/2019

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Γενικά
Φίλε Κριέ, η σημερινή Σύνοδος Ήλιου-Κρόνου, θα σου δείξει τον σωστό δρόμο, προκειμένου να πετύχεις στόχους και σκοπούς! Σοβαρεύεσαι και πλέον μπορείς να αποδείξεις ότι αξίζεις τον σεβασμό και καλή γνώμη των άλλων! Θα καταφέρεις αυτή την ημέρα να επανορθώσεις για λάθος συμπεριφορές ή λάθος πράξεις του παρελθόντος! Διορθώνεις και βελτιώνεις απόλυτα την κοινωνική σου εικόνα και το κύρος σου! Χρησιμοποίησε την σοφία σου και την λογική σου και φρόντισε να είσαι απόλυτα έντιμος, σε διαπροσωπικές σχέσεις και συμφωνίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα ερωτικά σου , σοβαρεύουν κι αυτά με την σειρά τους σήμερα! Ουσιαστικές οι ερωτικές επιτυχίες και όχι επιφανειακές! Ένας σοβαρός στόχος επιτυγχάνεται για τους δεσμευμένους και ένας έρωτας γεννιέται μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον, για τους αδέσμευτους! Οι κατακτήσεις σου είναι αξιόλογες και… «κελεπούρια»!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, οι ευθύνες αυξάνονται και ο φόρτος εργασίας μεγαλώνει! Να ξέρεις όμως, πως ακόμα κι αν κουραστείς, το αποτέλεσμα θα είναι αναγνώριση και έπαινος! Οικονομικά βρίσκεις λύση σε ένα πρόβλημα, με την βοήθεια της λογικής σου!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Γενικά
Αγαπητέ, Ταύρε, έρχονται κάποια χαρμόσυνα νέα ή ωφέλιμες συμφωνίες, που θα φέρουν σιγουριά και ασφάλεια στην ζωή σου! Μπορεί αρχικά να αισθανθείς κάπως άκεφος σήμερα, ιδιαίτερα για υποθέσεις που αφορούν κοινωνικές επαφές και μετακινήσεις, λόγω της Συνόδου Ήλιου-Κρόνου. Ωστόσο, κάποιες αναπόφευκτες επικοινωνίες ή συναντήσεις, θα έχουν επιτυχία και θα είναι ιδιαίτερα ωφέλιμες για την επίτευξη των μετέπειτα στόχων σου! Γι’αυτό μην απορρίπτεις νέες ιδέες, επικοινωνίες και αλλαγές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, μία συζήτηση, ένα μήνυμα ή ένα τηλεφώνημα, θα σου δώσει την σιγουριά και την βεβαιότητα που ήθελες για τα ερωτικά σου! Ειδικά αν είσαι ήδη σε σχέση, ένα γεγονός ή μία είδηση, θα αποδείξει την ερωτική πίστη του συντρόφου σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, έρχονται σημαντικές συμφωνίες και αρκετές συζητήσεις που ενισχύουν τις προσπάθειες σου για πρόοδο και επιτυχία! Οικονομικά κάνεις κάποια έξοδα σήμερα, τα οποία ίσως θα μετανιώσεις αργότερα, γι’αυτό σκέψου πριν ανοίξεις το πορτοφόλι σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Γενικά
Φίλε Δίδυμε, σήμερα, με την Σύνοδο Ήλιου-Κρόνου, αποφασίζεις να εμπιστευτείς την διαίσθηση σου και την διορατικότητα σου, όσον αφορά τους γύρω σου! Μπορεί στους άλλους να φαίνεσαι καχύποπτος, αλλά το αποτέλεσμα τελικά, σε δικαιώνει! Η παροιμία που σαφώς σου ταιριάζει σήμερα, είναι «Ο σκοπός, αγιάζει τα μέσα»! Διαβάζεις τις προθέσεις των άλλων και είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε αυτό που θες να πετύχεις και φυσικά το καταφέρνεις με κάθε τρόπο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα ερωτικά σου βάζεις τέλος στα παιχνιδάκια και στις επιφανειακές απολαύσεις! Σήμερα είναι η ιδανική ημέρα, να ζητήσεις αυτό που θες από το άτομο που σε ενδιαφέρει και να λάβεις την ανταπόκριση που επιθυμείς! Μην διστάσεις για κανένα λόγο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, ανακαλύπτεις κάτι σήμερα, που θα σε ωφελήσει πολύ! Οικονομικά, θα υπάρξουν κάποια μικρά προβλήματα, ιδιαίτερα για εκκρεμότητες, οφειλές και χρέη!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, θέλει προσοχή η συμπεριφορά σου σήμερα, στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, λόγω της Συνόδου Ήλιου-Κρόνου. Μπορεί να είσαι πιο λογικός και πιο έντιμος από ποτέ, όμως η δογματικότητα και οι απαιτήσεις σου, θα προκαλέσουν ένα ψυχρό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στα άτομα που αγαπάς. Η σοφία και η ώριμη σκέψη σου θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία τις προκλήσεις της ημέρας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η συντροφική ζωή επιτέλους χαρακτηρίζεται από σοβαρότητα και σταθερότητα! Μπορεί να μην είναι και η πιο συναισθηματική ή θερμή περίοδος, ωστόσο οι στόχοι που εκπληρώνεις, έχουν γερές βάσεις και σου προσφέρουν ερωτική σιγουριά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, ένας συνεργάτης ή συνάδελφος, θα σε φέρει σε δύσκολη θέση και ίσως έρθετε σε ρήξη μεταξύ σας, γι’αυτό καλό θα ήταν να κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους. Οικονομικά θα έχεις αρχικά δυσκολίες σήμερα, αλλά τελικά θα ανταπεξέλθεις!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Γενικά
Φίλε Λέοντα, ετοιμάσου για προγραμματισμό και ρύθμιση της καθημερινότητας σου με την Σύνοδο Ήλιου-Κρόνου! Οι υποχρεώσεις σου απαιτούν τακτοποίηση και η φυσική σου κατάσταση, ανανέωση! Ασχολήσου σοβαρά με τις δουλειές σου και οργάνωσε σωστά τον χρόνο σου! Φρόντισε όμως να έχεις και χρόνο για ξεκούραση και καλό θα ήταν να αρχίσεις σήμερα που ευνοείσαι μία σωστή διατροφή, για να χάσεις τα περιττά κιλά των εορτών! Μην αμελήσεις την παράκληση ενός ατόμου, για την βοήθεια σου! Κάνε το καλό σήμερα και εξυπηρέτησε κάποιον! Θα αισθανθείς και εσύ καλύτερα μέσω της προσφοράς!

 

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά μην περιμένεις ιδιαίτερες εξελίξεις σήμερα, ούτε θετικές, ούτε αρνητικές! Ωστόσο σήμερα, η ανανεωμένη εμφάνιση σου, είναι αυτή που θα τραβήξει τα βλέμματα και σίγουρα θα φέρει στην πόρτα σου αξιόλογες κατακτήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Είσαι ιδιαίτερα εργατικός, σοβαρός και οργανωμένος στον τομέα της καριέρας, με αποτέλεσμα να τους αφήσεις όλους άφωνους με τους γρήγορους και αποτελεσματικούς ρυθμούς σου! Οικονομικά είσαι υπερβολικά εγκρατής και μαζεμένος, με αποτέλεσμα να μην απολαμβάνεις την στιγμή!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, η σημερινή ημέρα, είναι η ευκαιρία σου για να μπορέσεις να κερδίσεις το έδαφος σε αυτά που πραγματικά θέλεις μέσα από την ψυχή σου να υλοποιήσεις! Με την Σύνοδο Ήλιου-Κρόνου, επιδιώκεις μόνο ωφέλιμες και ουσιαστικές επαφές, επικοινωνίες και συναντήσεις! Προσοχή όμως! Ορισμένοι, ίσως παρεξηγήσουν την υπερβολική σου σοβαρότητα και σε χαρακτηρίσουν ψυχρό ή απόμακρο! Αν βρεις τις σωστές ισορροπίες ωστόσο, θα κερδίσεις ακριβώς αυτό που θες και όλα θα πάνε κατ’ ευχήν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή μέρα, είναι η ιδανική για να σταθεροποιήσεις μία κατάσταση στον ερωτικό τομέα! Επιδίωξε το, χωρίς δεύτερη σκέψη, είτε συζητώντας με τον σύντροφο, είτε με μία σοβαρή προσέγγιση του ατόμου που σε ενδιαφέρει! Όσο πιο ειλικρινής και έντιμος είσαι, τόσο περισσότερο κερδίζεις στον έρωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τις τελευταίες μέρες ήσουν αρκετές φορές επιπόλαιος και ανώριμος σε καριέρα και οικονομικά! Σήμερα είναι η ημέρα, που μπορείς να διορθώσεις τις «ζημιές» που προκάλεσες σε αυτούς τους τομείς!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Γενικά
Φίλε Ζυγέ, με την Σύνοδο Ήλιου-Κρόνου, θα έχεις ωφέλιμες και ουσιαστικές θετικές εξελίξεις, στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας! Έρχονται λύσεις, βελτίωση συγγενικών σχέσεων και ενασχόληση με οικιακά θέματα! Η μέρα είναι κατάλληλη για να κάνεις ένα καλό πλάνο για όλα όσα πρέπει να βάλεις σε σειρά και να τακτοποιήσει στο σπίτι, στην οικογένεια , στην δουλειά! Με την βοήθεια των δικών σου ανθρώπων θα βρεις λύσεις σε παρελθοντικά προβλήματα. Σφίγγοντας τα δόντια θα πάρεις σταθερές αλλά δίκαιες αποφάσεις για την πορεία σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, ένα άτομο από το ερωτικό παρελθόν θα σε πλησιάσει! Σκέψου πολύ πριν απαντήσεις καταφατικά σε μία νέα ευκαιρία! Μην βάζεις ξανά στην ζωή σου, τοξικές σχέσεις που σε πλήγωσαν. Αναλογίσου και ζύγισε τα υπέρ και τα κατά, πριν αποφασίσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, σοβαρεύεσαι και όχι απλά πετυχαίνεις, αλλά διορθώνεις και παλιά σου λάθη! Οικονομικά, θα αναγκαστείς να κάνεις έξοδα για σπίτι ή οικογένεια!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Γενικά
Αγαπητέ Σκορπιέ αυτή την Τετάρτη με την σύνοδο Ήλιου Κρόνου , τα λόγια σου μπορεί να στάζουν φαρμάκι, όμως η εντιμότητα, αξιοπιστία, η σταθερότητα και η πίστη στον εαυτό σου, θα σε βοηθήσουν ιδιαίτερα για να μπορέσεις να θέσεις στόχους για το μέλλον και την πορεία σου! Ένα γεγονός που αφορά αδέρφια ή γείτονες, θα σε απασχολήσει και θα χρειαστεί να ασχοληθείς με αυτό, μέχρι να βρεθούν οι σωστές λύσεις! Μπορεί να νιώθεις σωματικά κουρασμένος, ωστόσο το μυαλό σου τρέχει με χίλια και σε βοηθά σε κάθε σου στόχο και υλοποίηση ιδεών!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν θες να ξεπεράσεις τους ερωτικούς σου προβληματισμούς σου, μην πάρεις καμία πρωτοβουλία σήμερα! Άσε τον άλλο να κάνει την πρώτη κίνηση και εσύ να βγάλεις τα συμπεράσματα σου, ώστε να ξέρεις που βρίσκεσαι και αν πρέπει να προχωρήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, έρχεται μία ωφέλιμη συμφωνία ή συζήτηση, για την πρόοδο σου! Οικονομικά οφείλεις να συμμαζευτείς σε έξοδα και σπατάλες σήμερα, αφού είσαι ιδιαίτερα επιρρεπής!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Γενικά
Από το ξεκίνημα της ημέρας αγαπητέ Τοξότη, προσπαθείς να προστατέψεις τα δικαιώματά σου και τα κεκτημένα σου! Η σύνοδος Ήλιου – Κρόνου, σε κάνει να αισθάνεσαι ότι έχεις το χρέος να πετύχεις στους στόχους σου, δεν παύει όμως να υπάρχει το αίσθημα της πίεσης, ιδιαίτερα για υποθέσεις που αφορούν τα χρήματα και τα συναισθήματα. Η μέρα είναι ιδανική για να πάρεις την απόφαση να ξεκινήσεις γυμναστήριο ή διατροφή! Το μόνο που θα πρέπει να προσέχεις, είναι η ξεροκεφαλιά σου, η οποία πιθανόν να σου προκαλέσει κάποια προβλήματα και καθυστερήσεις! Να είσαι διαλλακτικός και θα δεις πόσο εύκολο είναι να γίνουν πραγματικότητα τα «θέλω» σου!

 

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα ερωτικά σου θα σου δώσουν σιγουριά και ασφάλεια! Αν έχεις σχέση μπορείς να είσαι σίγουρος για την αφοσίωση του συντρόφου σου και αν είσαι ελεύθερος, βεβαιώνεσαι για το ενδιαφέρον κάποιου, που μέχρι τώρα ήταν αμφιλεγόμενο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία σου, είσαι μάλλον αργός ή και αφηρημένος και αυτό ίσως έχει ως αποτέλεσμα, παρατηρήσεις ή και κυρώσεις! Οικονομικά, σου αξίζουν συγχαρητήρια, για το αίσθημα οικονομίας, που σε διακατέχει σήμερα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Γενικά
Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου για να πετύχεις καλύτερους όρους και καλύτερες εξελίξεις για την πορεία σχέσεων αλλά και σχεδίων. Η σύνοδος Ήλιου Κρόνου, σε κάνει αρκετά υπεύθυνο, ώριμο και αποφασιστικό για να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις για την πορεία σου! Θα δώσεις λύσεις για παρελθοντικά θέματα, θα χρειαστεί όμως κάποιες στιγμές να κάνεις τους συμβιβασμούς και τις υποχωρήσεις σου, προκειμένου να διατηρήσεις τις ισορροπίες! Πες αυτό που θες σήμερα με ευγενικό τρόπο και απλά θα συμβεί!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορεί να αισθάνεσαι πως υπάρχει ακινησία στα ερωτικά σου σήμερα, αλλά η γοητεία σου, η προσγειωμένη αυτοπεποίθηση σου και οι κατακτήσεις που θα έχεις, θα σε διαψεύσουν! Οι δεσμευμένοι, κάνουν ένα μεγάλο βήμα σήμερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, είσαι απόλυτα ικανός να κατακτήσεις τις φιλοδοξίες! Κανείς όμως δεν πέτυχε χωρίς σκληρή δουλειά, κούραση και αγώνα! Αντιλαμβάνεσαι σήμερα κάποιες οικονομικές δυσκολίες και τις τακτοποιείς έγκαιρα !

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Γενικά
Αντιλαμβάνεσαι πλήρως και ορθά τα συναισθήματα σου, τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου, φίλε Υδροχόε, λόγω της Συνόδου Ήλιου-Κρόνου! Μπορείς σήμερα να αξιοποιήσεις τους πλανήτες και να φορτίσεις ουσιαστικά τις μπαταρίες σου. Αν βρεθείς στο δίλημμα «Διαίσθηση ή Λογική», επέλεξε χωρίς σκέψη την λογική! Σήμερα βάλε προτεραιότητα τον εαυτό σου και το συμφέρον σου! Προσοχή μόνο, στην τάση για μοναξιά ή και απαισιοδοξία!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ένας παράνομος ή απλά παρασκηνιακός έρωτας, δεν εξελίσσεται όπως θα ήθελες. Καλό θα ήταν να αποφύγεις οποιαδήποτε επαφή ή συνάντηση που δεν θες να αποκαλυφθεί! Γενικά, τα ερωτικά σου μυστικά δεν είναι ασφαλή, γι’αυτό προστάτεψε τα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μην χασομεράς σήμερα, γιατί γίνεσαι αντιληπτός και δέχεσαι επίπληξη! Οικονομικά, κάνεις πολλά λάθη στην διαχείριση και οι απώλειες θα είναι πολλές αν δεν «μαζευτείς»!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Γενικά
Φίλε Ιχθύ, με την σημερινή Σύνοδο Ήλιου-Κρόνου, δεν είσαι ιδιαίτερα κοινωνικός τώρα ή πρόθυμος για νέες γνωριμίες και ασχολείσαι μόνο με τους ουσιαστικούς σου φίλους και τα πιο κοντινά σου άτομα. Αναγνωρίζεις ότι έχει έρθει η στιγμή να διατηρήσεις στο πλευρό σου ανθρώπους με τους οποίους πραγματικά ταιριάζεις και έχεις κοινή πλεύση! Ένα όνειρο σου το αντιμετωπίζεις πιο ώριμα, με σοφία, μεθοδικότητα και φυσικά λογική! Άκου τις συμβουλές ενός φίλου σου και άσ’τον να σε βοηθήσει έμπρακτα και θα έχεις σίγουρα τα αποτελέσματα που θες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, ήρθε η ώρα να μιλήσεις ώριμα και αποφασιστικά για το μεγάλο βήμα! Τόλμησε το και δεν θα χάσεις! Η ανταπόκριση που θα έχουν οι προτάσεις σου, από το άτομο που σε ενδιαφέρει, θα σε αφήσουν άφωνο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, οι έξυπνες και ξεχωριστές ιδέες σου, θα προκαλέσουν τον θαυμασμό και φυσικά τον έπαινο! Στα οικονομικά σου σήμερα κάνεις λάθος κινήσεις, που αργά η γρήγορα, θα μετανιώσεις!

Πηγή: Oroskopos.gr