Τι λένε τα ζώδια για εσένα σήμερα, αγαπημένε μου αναγνώστη;

120

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 30/10/2021

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα κάποιες δυσκολίες, εντείνονται και σε βασανίζουν ψυχολογικά. Επικεντρώνεσαι στις επιθυμίες σου και τα βαθιά συναισθήματα, αλλά και κάποιους σκοπούς, που επιθυμείς εδώ και καιρό, να εκπληρώσεις! Δυστυχώς τα εμπόδια και κάποιες δυσάρεστες εξελίξεις, δεν σε βοηθούν για να υλοποιήσεις τα σχέδια σου! Με το Τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου επίσης, θα υπάρξουν και αρνητικές αποκαλύψεις!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μην προσπαθείς συνεχώς να χειραγωγείς τον σύντροφο σου και οπωσδήποτε να αποφύγεις ζήλια! Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι σε τοξικούς έρωτες, λόγω ανεξέλεγκτου πάθους!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οφείλεις σήμερα, να τακτοποιήσεις οφειλές και οικονομικές εκκρεμότητες! Επαγγελματικά, θα υπάρξουν εντάσεις και δυσκολίες στις συναδελφικές σου σχέσεις!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα το Τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου, θα σε αναγκάσει μέσα να αλλάξεις συμπεριφορά και να γίνεις πιο σοβαρός, υπεύθυνος, ψύχραιμος και ολιγαρκής! Καλύτερα να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις και τελεσίδικες αποφάσεις, που αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές, διότι δεν θα έχεις τις συνέπειες που επιθυμείς!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, να κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους με το ταίρι σου, αν δεν θες να έρθεις σε σοβαρή ρήξη μαζί του! Αν είσαι ελεύθερος, πες όχι στα νέα ξεκινήματα και σε σοβαρές ερωτικές αποφάσεις σήμερα! Αν σε ενδιαφέρει κάποιο πρόσωπο ήδη, μην κάνεις προς το παρόν, κίνηση!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, προστάτεψε συνεργασίες και συναδελφικές σχέσεις, παραμένοντας σοβαρός, ψύχραιμος και έντιμος! Οικονομικά, δεν είναι η ιδανική ημέρα για σημαντικές αποφάσεις και κινήσεις!

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5 – 21/6)

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, έρχονται προβλήματα και εμπόδια σήμερα στην καθημερινότητα σου! Πρέπει να κάνεις ώριμες, σοφές και εποικοδομητικές κινήσεις, ώστε οι υποχρεώσεις σου και οι εκκρεμότητες σου να διεκπεραιωθούν τώρα! Καλό θα ήταν, να κόψεις κάποιες κακές συνήθειες σου και να περιορίσεις λάθη, που σε παρασύρει να κάνεις το Τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ασχολείσαι με κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον, αλλά οφείλεις να προσέξεις πολύ, ώστε να μην εκτεθείς στην δουλειά! Αν είσαι δεσμευμένος, απογοητεύεις το ταίρι σου, με την απόμακρη και ψυχρή συμπεριφορά προς το ταίρι σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον εργασιακό τομέα, θα έρθουν αρκετές αναποδιές, γι’αυτό δούλεψε σκληρά! Οικονομικά, θα υπάρξουν ορισμένα έξτρα έξοδα!

Διάβασε περισσότερα στον oroskopos.gr