Τι λένε τα ζώδια για εσένα σήμερα, αγαπημένε μου αναγνώστη;

139

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 29/10/2021

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, μία άκρως θετική ημέρα, είναι εδώ για εσένα! Σήμερα θα διασκεδάσεις, θα είσαι περιζήτητος από τον περίγυρο σου, θα κοινωνικοποιηθείς και δεν θα βαρεθείς ούτε στιγμή! Όλα τα φώτα, θα είναι στραμμένα επάνω σου, πράγμα που σου προκαλεί ικανοποίηση και ευχαρίστηση! Θέματα δημιουργικής απασχόλησης ή παιδιών, ευνοούνται!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα καταφέρνεις να χορταίνεις πληθώρα κατακτήσεων και θαυμαστών, αλλά και πολύ φλερτ. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου, θα σου αποδείξει με κάθε τρόπο την αγάπη του και το πάθος σου για εσένα! Περνάτε υπέροχα μαζί, γι’αυτό απόλαυσε το!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, πρόσεχε πολύ την τάση σου για έπαρση! Οικονομικά, η τύχη θα σου προσφέρει έσοδα ξαφνικά!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Γενικά
Φίλε Ταύρε, σήμερα θα έχεις πραγματικά ανάγκη την ασφάλεια και την ζεστασιά του σπιτιού σου! Πιθανόν να μην έχεις αρκετή όρεξη για ψυχαγωγικές εξόδους και κοινωνικές συναναστροφές! Μέσα στην οικογένεια θα λάβεις ουσιαστική αγάπη και ικανοποίηση! Οικιακά θέματα λύνονται, μετά από συγκυρίες, γεγονότα και συζητήσεις!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου απογοητεύεται σήμερα, κυρίως λόγω της κυκλοθυμίας σου και της τάσης σου για γκρίνια και μουρμούρα! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις επικοινωνία με κάποιο πρόσωπο, από το ερωτικό σου παρελθόν και πιθανόν, θα έχεις και μια μεγάλη ευκαιρία για επανασύνδεση!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, πετυχαίνεις αρκετούς σκοπούς! Οικονομικά, θα προκύψουν κάποια έξοδα οικογενειακά!

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5 – 21/6)

Γενικά
Φίλε Δίδυμε, σήμερα το οξυδερκές, σοφό και γρήγορο μυαλό σου, εντυπωσιάζει τον κοινωνικό περίγυρο σου και τους φιλικούς σου κύκλος! Καταφέρνεις και πετυχαίνεις πολλούς από τους στόχους και τους σκοπούς σου και εκπληρώνεις όνειρα! Είναι η ιδανική ημέρα, για να κάνεις δημόσιες σχέσεις, να ανταλλάξεις πληροφορίες, να υλοποιήσεις ιδέες και να κάνεις θετικές αλλαγές!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα να κάνεις με το ταίρι σου, την συζήτηση που θες, εδώ και καιρό, ώστε να βρεθούν επιτέλους λύσεις! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις νέα ξεκινήματα, γνωριμίες, φλερτ, τηλεφωνήματα και μηνύματα!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, καλό θα ήταν να προσαρμόζεσαι με τις νέες συνθήκες που έρχονται! Οικονομικά, ξοδεύεις αλόγιστα και επιπόλαια!

Διάβασε περισσότερα στον oroskopos.gr