Τι λένε τα ζώδια για εσένα σήμερα, αγαπημένε μου αναγνώστη;

350

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 22/10/2021

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα με το Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, ορισμένες συγκυρίες ίσως δημιουργήσουν ένα εκρηκτικό σκηνικό στην ατμόσφαιρα και σε φέρουν σε αρκετά δύσκολη θέση! Εσύ πάντως, οφείλεις να συγκρατηθείς και να προσέξεις πολύ το πως θα αντιδράσεις και θα φερθείς! Θα πρέπει να αναμένεις κάποιες δυσκολίες, στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων και η ημέρα, μπορεί να φέρει μέχρι και ρήξεις, αν δεν προσέξεις!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος απέφυγε οπωσδήποτε ρήξεις, όπως και την τάση σου να προκαλείς με την συμπεριφορά σου, που ενδεχομένως να επιφέρει πολύ δυσάρεστες συνέπειες! Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι λανθασμένα σε μοιραία απαγορευμένα πάθη και περίεργες σχέσεις, γιατί τελικά θα σε πληγώσουν και πάλι!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στον τομέα της εργασίας, πλήττονται κάποιες συναδελφικές σχέσεις και συνεργασίες! Οικονομικά, θα έρθουν πιεστικές και αδιέξοδες καταστάσεις!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, το Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, θα σου φέρει άγχος και αρκετό τρέξιμο για υποχρεώσεις και δουλειές, όπως και αρκετή κούραση, σήμερα! Οι εκκρεμότητες σε πιέζουν για διεκπεραίωση και σε αγχώνουν! Είναι αυτές που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου και έτσι, αναγκάζεσαι να βρεις λύσεις άμεσακαι να οργανωθείς ορθά, για την βελτίωση της ζωής σου και της καθημερινότητας σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος θα εξελιχθεί κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον μέσα στο επαγγελματικό περιβάλλον, όμως θα πρέπει σήμερα να κινηθείς πολύ προσεκτικά, για να μην εκτεθείς σε συναδέλφους και συνεργάτες! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να διαμορφώσεις εντελώς διαφορετικά την καθημερινότητά της σχέσης σου, ώστε να μην χαθεί το πάθος και ο ρομαντισμός μεταξύ σας, λόγω ρουτίνας!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, θα έρθουν προβλήματα και πιθανόν να κουραστείς αρκετά, προκειμένου να τα διορθώσεις! Οικονομικά, δεν θα υπάρξει κάποια ιδιαίτερη αλλαγή, οπότε μην αγχώνεσαι!

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5 – 21/6)

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, το Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, θα επικεντρώσει το ενδιαφέρον σου στις προσωπικές σου επιδιώξεις και φιλοδοξίες! Διατηρείς την καλή σου φήμη και ασχολείσαι με τις δημιουργικές ασχολίες σου, τον τρόπο που διασκεδάσεις, αλλά και θέματα που αφορούν τα παιδιά! Η ημέρα απαιτεί, την ώριμη προσοχή σου, την ολιγάρκεια σου, σε ενδεχόμενες κρίσεις!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα μπορεί να αισθάνεσαι ιδιαίτερα επιθυμητός, σέξι, αφού ομολογουμένως χορταίνεις κατακτήσεις και θαυμαστές! Ωστόσο, θα πρέπει να πεις όχι σε λάθος παθιασμένους έρωτες, επειδή απλά σε κολακεύουν με μεγάλα λόγια και κομπλιμέντα! Αν είσαι δεσμευμένος, εκμεταλλεύσου την θετική αυτή περίοδο, αποφεύγοντας όμως την τάση σου για υπερβολική έπαρση!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, πες όχι στην ανταγωνιστικότητα, ώστε να μην δημιουργήσεις αντιπάθειες ή κόντρες! Απέφυγε τα τυχερά παιχνίδια και κάθε είδους οικονομικό ρίσκο!

Διάβασε περισσότερα στον oroskopos.gr