Τι λένε τα ζώδια για εσένα σήμερα, αγαπημένε μου αναγνώστη;

383

Τα ζώδια που θα ερωτευτούν αυτό το φθινόπωρο - Weekly News

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 5/11/2021

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα με την Αντίθεση Ήλιου-Ουρανού, θα έχεις ξεσπάσματα, μετά από κάποιες δυσάρεστες αποκαλύψεις! Προστάτεψε τον εαυτό σου, την ψυχολογία σου και κυρίως τις σημαντικές διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές, από επιθετικότητα, ζηλοφθονία, συναισθηματικές εκρήξεις και παραλογές απαιτήσεις. Μην εμπιστεύεσαι λάθος ανθρώπους, λοιπόν!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, εκφράζεις με λάθος τρόπο τα παράπονα σου στο ταίρι σου! Οφείλεις να συγκρατήσεις, όσο μπορείς εκρήξεις, ζήλια και υπερβολικές απαιτήσεις στην σχέση σου! Σεξουαλικές παρεκκλίσεις και αισθηματικά ρίσκα είναι ό,τι χειρότερο, για εσένα που είσαι ελεύθερος!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προσοχή στην οικονομική σου διαχείριση! Πρέπει να αποφύγεις καυγάδες και κόντρες, εντός του εργασιακού χώρου.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Γενικά
Φίλε Ταύρε, η σημερινή Αντίθεση Ήλιου-Ουρανού, σε προειδοποιεί να προσέχεις πολύ σήμερα, ιδίως στην διαχείριση των διαπροσωπικών σου σχέσεων! Θα υπάρξουν δυσκολίες, ανατροπές, εμπόδια και δυσάρεστες αλλαγές! Οφείλεις λοιπόν οπωσδήποτε ξεσπάσματα, παράλογες αντιδράσεις και εκρήξεις, διότι ενδεχομένως να σου προκαλέσουν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος μην προκαλείς ρήξεις που μετά θα είναι δύσκολο να διορθώσεις και μην φέρνεις τα πράγματα σε οριακό και κρίσιμο σημείο, για την σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, μην μπλέκεσαι σε ερωτικές ιστορίες, παρασυρόμενος από το πάθος, ενώ ξέρεις εξ αρχής, ότι είναι λάθος!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η συμπεριφορά σου απέναντι στους συνεργάτες και τους συναδέλφους σου, δεν είναι σωστή και θα προκληθούν προβλήματα! Οικονομικά, είσαι επιρρεπής σε περιττές σπατάλες!

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5 – 21/6)

Γενικά
Πρέπει οπωσδήποτε να μετριάσεις την βιασύνη στα λόγια, κατά την διάρκεια της σημερινής ημέρας, αλλά και τις εκρήξεις σου στο περιβάλλον σου, ώστε να αποφύγεις προβλήματα και αρνητικές συνέπειες. Επιπλέον, αγαπητέ Δίδυμε, φρόντισε με την Αντίθεση Ήλιου-Ουρανού να διεκπεραιώσεις εκκρεμότητες και υποχρεώσεις της καθημερινότητα σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε να μην μεταφέρεις τα επαγγελματικά σου προβλήματα στην σχέση σου σήμερα, γιατί είναι κρίμα να δημιουργήσεις επιπλέον προβλήματα στην ζωή σου με το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, επίσης μην μπερδεύεις δουλειά με έρωτα! Το ερωτικό σου ενδιαφέρον για κάποιον συνάδελφο ή συνεργάτη, δεν θα έχει την ανταπόκριση που ελπίζεις!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά λάθη και δυσάρεστο εργασιακό περιβάλλον! Πολλές και οι οικονομικές πιέσεις σήμερα!

Διάβασε περισσότερα στον oroskopos.gr