Τι λένε τα ζώδια για εσένα σήμερα, αγαπημένε μου αναγνώστη;

61

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 1/08/2020

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Γενικά

Φίλε Κριέ καλό μήνα! Η Αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα, σε επηρεάζει άμεσα και μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα, αν δεν παραμείνεις έντιμος, ψύχραιμος και λογικός! ! Οφείλεις να βρεις τώρα πρακτικές λύσεις, χωρίς εντάσεις, σε θέματα ή αλλαγές που έχουν να κάνουν με το σπίτι! Φρόντισε να διαχειρίζεσαι ορθά κάποιες καταστάσεις στο σπίτι, ώστε να ενδυναμώσεις τις οικογενειακές σχέσεις και όχι να τις κλονίσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου ενδέχεται να παρουσιάσει εντάσεις, κόντρες ή και σοβαρές συγκρούσεις! Αν είσαι ελεύθερος, πρέπει οπωσδήποτε, να επιδείξεις προσοχή και κυρίως αυτοσυγκράτηση! Καλύτερα να πεις όχι σε μία κίνηση προς ένα παρελθοντικό έρωτα τώρα, γιατί το αποτέλεσμα θα είναι απογοητευτικό και πολύ πιθανόν να σε πληγώσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το εμπόλεμο σκηνικό που υπάρχει στις συναδελφικές σχέσεις, σου χαλάει την διάθεση για δουλειά! Οικονομικά πιέζεσαι πολύ, αφού προκύπτουν μεγάλα έξοδα στον χώρο του σπιτιού!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε καλό μήνα! Σήμερα με την Αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα, χρειάζεται προσοχή! Να είσαι τολμηρός στα λόγια σου, επικοινωνιακός, αλλά όχι ριψοκίνδυνος, εγωιστής, απότομος, αγενής, ανέντιμος, επιπόλαιος και εριστικός. Πρόσεξε τι λες, που το λες και πως το λες, οπωσδήποτε, ώστε να μην χαλάσουν οι κοινωνικές σου σχέσεις και συναναστροφές!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η όψη της ημέρας, επηρεάζει την επικοινωνία σου με τον σύντροφο σου, η οποία ίσως να γίνει περισσότερο αιχμηρή! Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή μέρα, θα φέρει σίγουρα νέες γνωριμίες και ερωτικά μηνύματα που περιμένεις, αλλά μην βιαστείς να απαντήσεις ή να ανταποκριθείς στα ερωτικά καλέσματα! Είσαι αρκετά επιρρεπής σε λάθος αποφάσεις και επιλογές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, καλύτερα πες όχι υπογραφές και συμφωνίες σήμερα! Στον επαγγελματικό τομέα, πρέπει να φερθείς έξυπνα και με ψυχραιμία, ώστε να κερδίζεις τους συνεργάτες σου ή κάποιον πελάτη, αλλιώς αν φερθείς παρορμητικά, το έχασες το παιχνίδι!

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5 – 21/6)

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε καλό μήνα! Με την σημερινή Αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα, θα επικεντρωθείς στην προστασία των κεκτημένων σου αλλά και στην διατήρηση των προσωπικών αξιών σου, αφού τώρα θα τα δεις να απειλούνται! Πιθανόν να φταίει η αβεβαιότητα και η ανασφάλεια που προκύπτουν, από κάποια γεγονότα σήμερα και τώρα σου ξυπνά την ανάγκη της προσωπικής ανάδειξης της αξίας σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, απορρίπτεις ανούσιο φλερτ και επιφανειακούς θαυμαστές! Δεν έχεις πια διάθεση για σχέσεις με σύντομη ημερομηνία λήξης! Αν είσαι δεσμευμένος, η ερωτική σου σχέση είναι γεμάτη πάθος και βαθύ συναίσθημα, αλλά καλό θα ήταν να περιορίσεις τις απαιτήσεις, την ζήλια και την κτητικότητα σου, που σίγουρα θα προκαλέσουν προβλήματα και ρήξεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά έχεις ανασφάλειες και νιώθεις πως τίποτα δεν σε ικανοποιεί πια! Πολλοί οικονομικοί στόχοι πέφτουν στο κενό, αφού ξοδεύεις και διαχειρίζεσαι τα χρήματα σου χωρίς σύνεση!

Διάβασε περισσότερα στον oroskopos.gr