Τι έπαθε η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ουρλιάζει σαν λύκαινα

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου αποδεικνύεται πως είναι μια από τις ακομπλεξάριστες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης, απαντώντας ειλικρινά στις πιο εξωφρενικές ερωτήσεις και παίζοντας ένα πραγματικά τολμηρό «Θάρρος ή Αλήθεια» με απρόβλεπτη εξέλιξη (όχι τίποτα στημένο…).

Σε ένα 11λεπτο επεισόδιο-σφηνάκι, η ηθοποιός-παρουσιάστρια που φημίζεται για το τσαγανό της, αποκαλύπτει με χιούμορ τι ζητάει να είναι «υγρό» σε έναν άντρα, αν προτιμάει τους «τριχωτούς» ή τους «άτριχους», αν έδωσε το πρώτο της φιλί με χελωνονιντζάκι ή κανονικό αγόρι, πόσες εκατοντάδες selfie βγάζει μέχρι να καταλήξει στη σωστή και αν έχει αλήθεια φετίχ με τις πατούσες…

Επίσης, παίζει ένα πολύ τολμηρό «Θάρρος ή Αλήθεια» ουρλιάζοντας σαν λύκαινα σε όσους την ακολουθούν στο instagram, κάνοντας κατακορυφο on camera και παίρνοντας μια τηλεφωνική φάρσα σαν να είναι pro.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.