Τι είπε η Κατερίνα Γερονικολού για νέο hairstyling της Μαρίας Κορινθίου;

Η Κατερίνα Γερονικολού δεν δίστασε να σχολιάσει την αλλαγή στην εμφάνιση της Μαρίας Κορινθίου.

Η Μαρία έγινε ξανθιά με αφορμή τον ρόλο της στην παράσταση «η Νεράιδα και το Παλικάρι» όπου θα υποδυθεί το Κατερινιώ!
Και η Κατερίνα Γερονικολού και η Μαρία Κορινθίου θα κάνουν δύο ρόλους που υποδύθηκε πρώτη η αξέχαστη Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Η Κατερίνα Γερονικολού, η οποία πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Χτυποκάρδια στο Θρανίο» και κάνει τη Λίζα Πετροβασίλη, ανέφερε στην εκπομπή “Ευτυχείτε” για τη Μαρία κορινθίου που υποδύεται το Κατερινιώ στη «Νεράιοα και το Παλικάρι» : «Είναι πάρα πολύ όμορφη ως ξανθιά η Μαρία Κορινθίου. Εύχομαι τα καλύτερα στην παράσταση. Οι προσεγγίσεις είναι διαφορετικές από κάθε σκηνοθέτη. Είναι μια πολύ ωραία προσπάθεια. Το δικό μας το εγχείρημα προς το παρόν έχει πολύ μεγάλη επιτυχία και είμαστε πολύ χαρούμενοι και γεμάτοι. Δεν είμαστε ανταγωνιστές, είμαστε συνάδελφοι. Δεν υπήρξε σαν θέμα να γίνω ξανθιά ποτέ για μας. Αλλά δε σημαίνει κάτι αυτό. Ο καθένας κάνει αυτό που νομίζει καλύτερο για την παράστασή του».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.