Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Πατέρας κρατούσε ομήρους τα ίδια του τα παιδιά

ImageHandlerΈνα ολονύχτιο θρίλερ εκτυλίχθηκε στους Ταγαράδες Θεσσαλονίκης με έναν πατέρα να κρατά ομήρους τα δύο παιδιά του ηλικίας 6 και 8 ετών.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο πατέρας των δύο παιδιών επισκέφθηκε το σπίτι όπου μένουν με την μητέρα τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο διαζευγμένοι γονείς ξεκίνησαν να τσακώνονται για άγνωστο λόγο. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο πατέρας των δύο παιδιών αρχικά χειροδίκησε σε βάρος της πρώην συζύγου του και στη συνέχεια την πέταξε έξω από το σπίτι. Στη συνέχεια ταμπουρώθηκε και άρχισε να φωνάζει ότι έχει μαχαίρι στα χέρια και ότι δεν πρόκειται να φύγει από το σπίτι.

Άμεσα στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις και διαπραγματευτής της ΕΛΑΣ, οι οποίοι μετά τις ολονύχτιες προσπάθειες κατάφεραν να πείσουν τον πατέρα να παραδοθεί. Κατά πληροφορίες τα δύο παιδιά δεν αντιλήφθηκαν το παραμικρό αφού κοιμόντουσαν.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.