Θρίλερ με αγνοούμενη στην Κέρκυρα – «Είπα ψέματα πως την σκότωσα και την έθαψα», λέει συντοπίτης της

84

μαρια-κολλα

Ερευνάται  το ενδεχόμενο της δολοφονίας – Πώς δικαιολογεί ο άνδρας την πρόθεσή του να «παραπλανήσει» τις αρχές – 5.000 ευρώ προσφέρουν οι συγγενείς της σε όποιον δώσει πληροφορίες

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η εξαφάνιση της πολύτεκνης μητέρας και γιαγιάς, Μαρίας Κόλλα στο Κοκκίνι Κέρκυρας. Τα ίχνη της χάθηκαν μυστηριωδώς τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου και το σκηνικό στο σπίτι της «μιλούσε…».

Ετοίμαζε τον πρωινό της καφέ, γιατί στο τραπέζι βρέθηκαν το μπρίκι, το φλιτζάνι, ο καφές και η ζάχαρη. Τα παράτησε στη μέση σαν κάποιος να την αιφνιδίασε. Η Αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα, με πιο πιθανό αυτό της δολοφονίας της.

Στην εκπομπή «Φως στο τούνελ» έφτασαν πολλές πληροφορίες, που έκαναν λόγο για κτηματικές διαφορές που είχε η γυναίκα με κάποιον συντοπίτη της. Μάρτυρες τον είχαν ακούσει να την απειλεί πως «θα την σκοτώσει και δε θα τη βρουν ποτέ».

Άνδρες της πυροσβεστικής, της αστυνομίας και εθελοντές από την ειδική ομάδα έρευνας και διάσωσης του νησιού, κυριολεκτικά «όργωσαν» ακόμα και με σκαπτικά μηχανήματα την περιοχή γύρω από το σπίτι της.

Διαβάστε περισσότερα στο Πρώτο Θέμα
Πηγή: anikolouli.gr