Θοδωρής Μαραντίνης: «Μετά τον χωρισμό με τη Σίσσυ Χρηστίδου, ξέφυγαν λίγο τα πράγματα με τη δημοσιότητα»

250

sissy

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για το διαζύγιο με την παρουσιάστρια, το πώς τους αντιμετώπισαν τα Μέσα, καθώς και τον διαγωνισμό της Eurovision
Για την προσωπική του ζωή και τον χωρισμό του με τη Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα κι αναφέρθηκε αρχικά, στο ενδεχόμενο ενός ακόμα γάμου, μελλοντικά.

«Δεν θα ξαναπαντρευόμουν. Είναι πολύ νωρίς ακόμα και να σκεφτώ, αν θα πάω και σε γάμο φίλου μου», δήλωσε.

Όσο για τη δημοσιότητα και το θέμα του χωρισμού του με τη Σίσσυ Χρηστίδου, ανέφερε: «Τα Μέσα μου φέρθηκαν αρκετά καλά. Κάποιες φορές στεναχωρήθηκα. Σαφώς ξέφυγαν κάποιες φορές. Μετά τον χωρισμό μου φέρθηκαν λίγο πιο άσχημα απ’ ό,τι περίμενα. Η προσωπική μου ζωή με τη Σίσσυ παραήταν στο προσκήνιο, υπάρχει βέβαια κι η παγίδα με το social».

«Προς τιμήν τους, κάποιοι δημοσιογράφοι, όταν μιλήσαμε, σεβάστηκαν το θέμα του ότι δεν μπορούμε να γράφουμε ό,τι θέλουμε, όταν υπάρχουν παιδιά και λειτούργησαν σε ένα διαφορετικό επίπεδο. Τους ευχαριστώ γι’ αυτό. Επομένως, σε έναν μέσο όρο, θα έλεγα ότι μου φέρθηκαν καλά», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

«Εγώ κάνω μια δουλειά που έχει μια διαφορετική οπτική και η Σίσσυ μια δουλειά με άλλη οπτική. Ίσως μπερδεύτηκαν λίγο οι ισορροπίες», εξηγεί ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Όσο για την καραντίνα, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ο τραγουδιστής εξήγησε πως αρχικά, τον βόλεψε, καθώς αφιέρωνε περισσότερο χρόνο στα παιδιά του, όμως δεν άργησε να τον «πάρει από κάτω».

«Η καραντίνα στην αρχή με βόλεψε. Έκανα γυμναστική, μαγείρευα, ήμουν με τα παιδιά. Μετά, που ξεκίνησε να επηρεάζει και το οικονομικό κομμάτι, με πήρε από κάτω. Σε μία τριετία ήρθε το ένα μετά το άλλο, πέρασα κι ένα θέμα υγείας, που ακόμα δεν έχω ξεπεράσει. Έκανα μια αποτυχημένη επέμβαση στο στομάχι», εξήγησε.

 

Τέλος, αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του απωθημένα. Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Δεν έχω κάποιο επαγγελματικό απωθημένο και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Μας έχουν κάνει 2 προτάσεις να πάμε στη Eurovision ως Onirama. Τότε είχε και μία περίεργη βαρύτητα για την Ελλάδα και δεν θέλαμε να πάρουμε την ευθύνη».

Πηγή: protothema.gr