Θεσσαλονίκη: Στο μικροσκόπιο η ανάρτηση του αυτόχειρα γυμναστή για τη χαμένη περιουσία και τα σκοτεινά κυκλώματα

489

autoktonia_gymnasti_xr

Πώς φέρεται να έδρασε η γυναίκα «αράχνη» και τι λέει ο πρώην σύζυγός της –  Η σχέση με την υπόθεση Μπίκα – Ερευνάται πιθανή διασύνδεση των προσώπων που κατήγγειλε ο 50χρονος Γιώργος Παπαναούμ με άλλες υποθέσεις που απασχόλησαν την ΕΛΑΣ στη Θεσσαλονίκη

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του τμήματος Ανθρωποκτονιών που έχει αναλάβει να ρίξει «φως» στην υπόθεση της αυτοχειρίας του 50χρονου γυμναστή στη Θεσσαλονίκη.

Γιώργος Παπαναούμ, εντοπίστηκε απαγχονισμένος το μεσημέρι της Τρίτης μέσα στο γυμναστήριο που διατηρούσε επί της οδού Γαμβέττα 37 και ο θάνατός του αποδίδεται σε αυτοκτονία. Ωστόσο, στο «μικροσκόπιο» των ερευνών έχει μπει η τελευταία ανάρτηση που φέρεται να έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, λίγη ώρα πριν βάλει τέλος στη ζωή του. Σε αυτήν κάνει λόγο για κύκλωμα το οποίο, όπως υποστήριζε ο αυτόχειρας, συνδέεται και με την γνωστή καταγγελία «βιασμού» της Γεωργίας την Πρωτοχρονιά σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έμπειροι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών διερευνούν, μεταξύ άλλων, αν υπάρχει πράγματι σύνδεση των δύο υποθέσεων, σε τι βαθμό και ποιά πρόσωπα μπορεί να εμπλέκονται. Επιπλέον, εξετάζουν με κάθε λεπτομέρεια το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού μηνύματος που άφησε ο 50χρονος άνδρας, καθώς και την πιθανή διασύνδεση των προσώπων που αναφέρονται σε αυτό με άλλες υποθέσεις που απασχόλησαν την ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη.

Η γυναίκα που τον εξαπάτησε, η οικονομική καταστροφή και τα κυκλώματα, σύμφωνα με τον Γιώργο Παπαναούμ

Ο 50χρονος γυμναστής αναφέρει στην ανάρτησή του τους λόγους που τον οδήγησαν στην ψυχολογική κατάρρευση και την οικονομική καταστροφή, δείχνοντας με το ονοματεπώνυμό της μία γυναίκα που υποστηρίζει ότι διατηρούσε σχέση και ήταν εκείνη που τον διέλυσε οικονομικά και συναισθηματικά.

IMG_8491-proto

Στο τελευταίο του μήνυμα ο Γιώργος Παπαναούμ περιέγραφε πώς εξαπατήθηκε από τη γυναίκα με την οποία ήταν ερωτευμένος, ενώ άφηνε ξεκάθαρα «αιχμές» για εμπλοκή της σε κύκλωμα που εκμεταλλεύεται γνωστούς επιχειρηματίες και επιφανείς ανθρώπους και στο οποίο συμμετέχουν ακόμη και ανήλικες κοπέλες! Μάλιστα, ο αυτόχειρας ισχυριζόταν στην ανάρτησή του, ότι το συγκεκριμένο κύκλωμα εμπλέκεται στην υπόθεση καταγγελλόμενου βιασμού της Γεωργίας η οποία απασχολεί από την Πρωτοχρονιά την κοινωνία της Θεσσαλονίκης και όλη την χώρα. Υποστήριζε δε, ότι ήταν παρών όταν η συγκεκριμένη γυναίκα, την οποία ο 50χρονος κατήγγειλε ότι τον εξαπάτησε, παρότρυνε την 17χρονη κόρη της να πάει στο συγκεκριμένο πάρτι και της έλεγε τι να κάνει με τους γόνους της οικογένειας των επιχειρηματιών.

Στο συγκεκριμένο μήνυμα, το οποίο είναι γραμμένο σε πρώτο πρόσωπο και «φανερώνει» άνθρωπο που βρίσκεται σε σύγχυση και απόγνωση, περιγράφεται ο τρόπος που η συγκεκριμένη γυναίκα κατάφερε να τον εξαπατήσει και να του αποσπάσει όλη του την περιουσία, όπως ισχυρίζεται. «Δείχνει» μία γυναίκα που εμπιστεύτηκε στην αρχή πιστεύοντας πως είναι «καλόψυχη» αλλά τελικά κατάφερε να του αποσπάσει, αρχικά, 90.000 ευρώ και στην συνέχεια ακόμη 400.000 ευρώ, με αποτέλεσμα να χάσει όλη του την περιουσία. Μάλιστα, ο αυτόχειρας εξομολογούνταν πως μία ημέρα πριν από τα γενέθλιά του, η συγκεκριμένη γυναίκα, ο υποτιθέμενος έρωτας της ζωής του, εξαφανίστηκε και διέκοψε κάθε επικοινωνία μαζί του…

Λόγω του περιεχομένου του σημειώματος και των διαστάσεων που έλαβε η είδηση του θανάτου του, ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης έδωσε εντολή, το απόγευμα της Τρίτης, η υπόθεση να διερευνηθεί από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα ερευνηθεί αν υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί πίσω από την αυτοκτονία του, ενώ έχει διαταχθεί εισαγγελική έρευνα για τις συνθήκες του θανάτου του.

IMG_8487-deytero

Διαβάστε περισσότερα στο Πρώτο Θέμα