Θεσσαλονίκη: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον 53χρονο που έβαζε την κόρη της συντρόφου του να βλέπει πορνό και μετά την βίαζε

535

viasmos_8xronis_xr

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι… ποτέ του δεν ήθελε να βλάψει το ανήλικο κορίτσι – Τι δηλώνει ο δικηγόρος του στο protothema.gr

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης βιασμού ενός 13χρονου κοριτσιού στη Θεσσαλονίκη καθώς η ανήλικη έπεσε επανειλημμένα θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον σύντροφο της μητέρας της.

Ο 53χρονος άνδρας βρισκόταν σε σχέση με την μητέρα της 13χρονης μαθήτριας για περίπου δέκα χρόνια, δηλαδή από τότε που το θύμα ήταν τριών ετών.  Μάλιστα όπως ανέφερε στους αστυνομικούς ποτέ του δεν ήθελε να βλάψει το ανήλικο κορίτσι αφού επί της ουσίας την έβλεπε σαν παιδί του.

Στο μεταξύ φως στην υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης της ανήλικης έριξε το σχολείο της καθώς κάποιες καθηγήτριες την ώρα του μαθήματος, παρατήρησαν ότι οι ερωτήσεις του παιδιού γύρω από θέματα σεξουαλικότητας ήταν «εμπειρικές».

Αμέσως αφού συζήτησαν μεταξύ τους, άρχισαν να την ρωτούν διάφορα πράγματα σχετικά με το σεξ και τα σώματα των δύο φύλων. Τότε η μαθήτρια εκμυστηρεύτηκε στους δασκάλους της πως είχε έρθει σε επαφή με τον 53χρονο άνδρα. Όταν η 13χρονη είπε στις καθηγήτριες της το μεγάλο της μυστικό εκείνες με έγγραφη αναφορά τους ενημέρωσαν αμέσως τις αστυνομικές αρχές.

Μάλιστα ήταν τόσο αρρωστημένο το μυαλό του 53χρονου ο οποίος την προέτρεπε να βλέπουν ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου και έπειτα να προχωρούν σε σεξουαλικές πράξεις. Σύμφωνα με την κατάθεση της ανήλικης την απειλούσε πως εάν μιλούσε σε κάποιον για αυτά που κάνουν θα χώριζε την μητέρα της.

Ο δράστης κατηγορείται για: 

– την τέλεση γενετήσιων πράξεων χωρίς τη συναίνεση της παθούσας σε ανεξακρίβωτες ημερομηνίες εντός του χρονικού διαστήματος από τον Νοέμβριο του 2020 έως και τον Μάρτιο του 2022.

– την τέλεση γενετήσιας πράξης με ανήλικο με τον οποίο συνοικούσε και του είχαν εμπιστευτεί να τον επιβλέπει ή να τον φυλάσσει με σκοπό να ικανοποιήσει τις γενετήσιες ορμές του.

dkdk00
Αντώνιος Καραγιάννης

– για κατ ́εξακολούθηση πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα σε ανήλικο, δηλαδή έκθεση σε βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου, στο οποίο εκτελούνταν γενετήσιες πράξεις.

– Την προέτρεψε δε να παρακολουθεί ιστοσελίδα πορνογραφικού .

Ο συνήγορος του δράστη Ποινικολόγος κ. Αντώνιος Καραγιάννης υπογράμμισε μεταξύ άλλων για τον 53χρονο εντολέα του, ότι «αποδέχτηκε ενώπιον Ανακριτή και Εισαγγελέα τις πράξεις τις οποίες τέλεσε και ζήτησε συγγνώμη για αυτές. Υπήρξε άρνηση της πράξης της ενδοοιογενεικής απειλής καθώς ουδέποτε έλαβε χώρα απειλή που απευθυνόταν στην παθούσα και ήταν πρόσφορη να της προκαλέσει τρόμο ή ανησυχία. Ομοίως υπήρξε άρνηση της κατηγορίας για παρουσίαση βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου στην ανήλικη».