Θεσσαλονίκη: Απαγωγή σε ζωντανή μετάδοση – Βίντεο-ντοκουμέντο

406

Βίντεο-ντοκουμέντο με την απαγωγή της 44χρονης λογίστριας από πρώην  συνάδελφό της στη Θεσσαλονίκη | ενότητες, κοινωνία | Real.gr

Ένα αποκλειστικό ντοκουμέντο εξασφάλισε το MEGA από την απαγωγή μιας 44χρονης λογίστριας στη Θεσσαλονίκη. Η απαγωγή μιας 44χρονης λογίστριας στη Θεσσαλονίκη. Η στιγμή που ο απαγωγέας την ακινητοποιεί, της περνά χειροπέδες και με τη βία τη βάζει στο αυτοκίνητό του και εξαφανίζονται. Συγκλονιστικές εικόνες που μεταδίδονταν ζωντανά στο κέντρο ελέγχου εταιρίας σεκιούριτι μέσα από τις κάμερες ασφαλείας.

Λίγο μετά τις 7:00 το πρωί της περασμένης Δευτέρας. Η 44χρονη λογίστρια, φτάνει στην εταιρία εμπορίας ποτών που εργάζεται. Ανεβαίνει τα σκαλιά. Βλέπει έναν άνδρα με γυαλιά και μάσκα να ανεβαίνει κι εκείνος τα σκαλιά από πίσω της. Δεν δίνει σημασία. Ο άνδρας αυτός, φαίνεται στη κάμερα ότι στο δεξί του χέρι, κρατά χειροπέδες. Η γυναίκα δεν το έχει καταλάβει. Συνεχίζει προς την είσοδο. Κρατά στα χέρια της τη τσάντα της, σακούλες και το κινητό της τηλέφωνο. Αφήνει τον καφέ της στο πλάι και βγάζει τα κλειδιά για να ανοίξει τη πόρτα της εταιρίας. Ο άνδρας συνεχίζει να είναι από πίσω της. Η γυναίκα γυρνά να πάρει ξανά τον καφέ της και τότε η παρουσία του δείχνει να την τρομάζει. Κολλά στον τοίχο, ανταλλάσσουν μια – δυο κουβέντες και τότε ξαφνικά, εκείνος, της αρπάζει το δεξί χέρι. Η 44χρονη αιφνιδιάζεται. Προσπαθεί να αντισταθεί. Της φορά τις χειροπέδες. Τον σπρώχνει. Ο άνδρας επιμένει. Η γυναίκα προσπαθεί να φύγει. Της αρπάζει και το άλλο χέρι από πίσω… Η γυναίκα παλεύει… Δεν αφήνει τα πράγματά της και τον δυσκολεύει. Ο απαγωγέας την αρπάζει και με τη βία τη κατεβάζει από τα σκαλιά… Την οδηγεί στο αυτοκίνητό του. Η δεύτερη κάμερα καταγράφει πεντακάθαρα το αυτοκίνητό του. Ο άνδρας ανοίγει τη πίσω δεξιά πόρτα. Σπρώχνει τη λογίστρια στο κάθισμα, κλείνει τη πόρτα, τρέχοντας μπαίνει στη θέση του οδηγού και δευτερόλεπτα μετά βάζει μπροστά και φεύγει.

Αυτές οι εικόνες, η απαγωγή καρέ – καρέ, όλα όσα εξελίσσονταν, μεταδίδονταν σε πραγματικό χρόνο, ζωντανά, στο κέντρο ελέγχου της εταιρίας σεκιούριτι που παρακολουθούσε με κάμερες τον χώρο. Οι υπάλληλοί της έβλεπαν τα πάντα και αντέδρασαν ακαριαία. Το πρώτο που έκαναν, ήταν να καλέσουν την ίδια την 44χρονη στο κινητό της τηλέφωνο, μιας και ήξεραν ότι το είχε μαζί της, στα χέρια της ακόμα. Για καλή τους τύχη, η γυναίκα απάντησε στη κλήση, άφησε το τηλέφωνο ανοιχτό και άρχισε να μιλά με τον απαγωγέα της, δίνοντας πολύτιμες πληροφορίες, καταρχήν για το στίγμα της. Τις συνομιλίες αυτές άκουγε και το κέντρο της άμεσης δράσης που ειδοποιήθηκε άμεσα από την εταιρία σεκιούριτι. Οι έρευνες για τον εντοπισμό της ξεκίνησαν αστραπιαία.