Αρχική Media Lifestyle The Bachelor 2: Επιστροφή στις ερωτικές περιπέτειες

The Bachelor 2: Επιστροφή στις ερωτικές περιπέτειες

175

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "The BACHELOR"

Oι αποκαλύψεις του Γιώργου Σατσίδη

Το πρωί της Δευτέρας, ο παρουσιαστής Γιώργος Σατσίδης βρέθηκε στην παρέα του «Alpha παντού» και αποκάλυψε  όλες τις νέες πληροφορίες για το νέο κύκλο της reality τηλεοπτικής εκπομπής «The Bachelor».

Συγκεκριμένα, μίλησε για τις 21 κοπέλες που θα διεκδικήσουν φέτος τον Bachelor. Είναι απόλυτα συνειδητοποιημένες και αποφασισμένες σε αυτή τη φάση της ζωής τους να ζήσουν την πιο ρομαντική περιπέτεια και να κάνουν το επόμενο βήμα, να γνωρίσουν εκείνον -που ενδεχομένως- θα μπορούσαν να κάνουν μαζί του σχέση.

Τόνισε ότι θα ζήσουν μαγικά, παραμυθένια ραντεβού μέσα από τα οποία θα γνωρίσουν τον Bachelor καλύτερα, θα έρθουν πιο κοντά του και θα ανακαλύψουν αν υπάρχει χημεία. Θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν με σκάφος τα νησιά, να δειπνήσουν ρομαντικά στα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας και να «βγουν» ραντεβού σε ειδυλλιακές τοποθεσίες..

Οι κοπέλες όπως και πέρυσι ανά πάσα στιγμή μπορούν να μην δεχθούν το τριαντάφυλλο του Bachelor και να αποχωρήσουν από τη βίλα.

Αποκάλυψε, ότι το The Bachelor είναι μια από τις πιο ακριβές παραγωγές αυτή τη στιγμή στην Ελληνική Τηλεόραση και ένα από τα shows που αγαπήθηκε πολύ και απέκτησε φανατικό τηλεοπτικό κοινό. Φέτος, πέρα από τα συγκλονιστικά ραντεβού, περιμένουν πολλές εκπλήξεις τα κορίτσια, όπως guests, θεματικά Cocktail party αλλά και πολλές ανατροπές!

Τόσο ο Bachelor όσο και οι κοπέλες θα ζήσουν ένα ρομαντικό ταξίδι, γεμάτο αληθινά συναισθήματα.

Τέλος, αναφέρθηκε και στα δύο βραβεία που απέσπασε το The Bachelor, για το Tik Tok και το Istagram, στα Content Marketing Awards στις 14 Ιουλίου και ανέφερε συγκεκριμένα ότι:

«Έχει βραβευθεί συνολικά πέντε φορές στον κόσμο του Digital Marketing για τη δουλειά που έχει γίνει στο Instagram και το Tik Tok!»

 

Πηγή: in.gr