Θανάσης Βισκαδουράκης: Αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό με την Πάολα

Καλεσμένος στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα” βρέθηκε, το πρωί του Σαββάτου (16/03), καλεσμένος ο ταλαντούχος ηθοποιός, Θανάσης Βισκαδουράκης.

Της Σοφίας Σιωζου

Ο ίδιος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην αγάπη και την εκτίμηση που έχει για την τραγουδίστρια Πάολα και αποκάλυψε την κίνηση της να δώσει δώρο Χριστουγέννων, στους εργαζόμενους του νυχτερινού κέντρου που εμφανιζόταν. “Δεν ξέρω αν πρέπει να το πω αλλά θα το πω. Εγώ πάντα έχω μία επαφή με τους τεχνικούς και πάντα από αυτούς μαθαίνω τον ειλικρινή χαρακτήρα κάποιου συναδέλφου… Κάποια στιγμή, λοιπόν, είδα τους τεχνικούς, γιατί είχαμε τους ίδιους στο “Μαριχουάνα στοπ!”, με την Πάολα και τον Νότη Σφακιανάκη , πολύ χαρούμενους. Και τους ρώτησα “γιατί ρε μάγκες είστε τόσο χαρούμενοι;” και μου απάντησαν: “Να η κυρία Πάολα άφησε σε σαράντα άτομα από ένα μεγάλο χρηματικό ποσό σε όλους για χριστουγεννιάτικο και πρωτοχρονιάτικο δώρο”, δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.