«Θα το εξαφανίσω εγώ»: Το φρικιαστικό σχέδιο των δολοφόνων και ο μαρτυρικός θάνατος του 7χρονου

195

Οι λεπτομέρειες και το χρονικό του μαρτυρίου αλλά και της δολοφονίας του μικρού παιδιού σοκάρουν πέντε χρόνια μετά τον τραγικό του θάνατο.

Δεν χωράει ο ανθρώπινος νους την δολοφονία του 7χρονου αγοριού στην Κυψέλη, το οποίο αφού υπέστη φρικτά βασανιστήρια από τον σύντροφο της μητέρας του, τελικά βρήκε μαρτυρικό θάνατο από τα χέρια του, την ώρα μάλιστα που η μητέρα του έπαιζε βιντεοπαιχνίδια.

Την ίδια ώρα η μητέρα και ο σύντροφός της συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τμήματος ανθρωποκτονιών της ασφάλειας Αττικής και κρατούνται στη γενική αστυνομική διεύθυνση Αττικής.

Θα το εξαφανίσω εγώ

Οι λεπτομέρειες και το χρονικό του μαρτυρίου αλλά και της δολοφονίας του μικρού παιδιού σοκάρουν πέντε χρόνια μετά τον τραγικό του θάνατο.

Η κυνικότητα του συντρόφου της μητέρας του 7χρονου αλλά και της ίδιας αποδεικνύεται από τους πρώτους διαλόγους που αντάλλαξαν μετά τη δολοφονία του 7χρονου παιδιού.

«Θα το εξαφανίσω εγώ». Αυτά τα λόγια φέρεται να είπε ο Πολωνός στην 29χρονη , πέντε χρόνια πριν , όταν το παιδί βρήκε ασφυκτικό θάνατο, από τα χέρια του, στο δώμα- κολαστήριο της οδού Σκιάθου 5, στην Κυψέλη.

Πριν δολοφονήσει το παιδί το είχε βάλει τιμωρία, υποχρεώνοντάς το να είναι όρθιο και νηστικό , με αποτέλεσμα κάποια στιγμή το παιδί να αρχίσει να διαμαρτύρεται.

Τότε του έβαλε μονωτική ταινία στο πρόσωπο με αποτέλεσμα το παιδί λίγο αργότερα να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Το μετέφεραν στη ταράτσα και το έκρυψαν

Αφού κατάλαβαν πως το παιδί πέθανε, στη συνέχεια το μετέφεραν στην ταράτσα του σπιτιού που έμεναν τότε όπου και το έκρυψαν σε αυτοσχέδια κατασκευή.

Στη συνέχεια όταν άλλαξαν τόπο διαμονής έβαλαν τη σορό σε ένα κουτί που έμοιαζε με εργαλειοθήκη και το τοποθέτησαν στη βεράντα του σπιτιού στην Αστυπάλαια.

Μάλιστα προκειμένου να μην κινήσουν υποψίες για την αποτρόπαιη πράξη τους, σε όποιον ρωτούσε, για τον 7χρονο, έλεγαν πως τον είχε πάρει ο βιολογικός του πατέρας στην Πολωνία.

Διαβάστε περισσότερα στο in.gr