Τεράστιος κροκόδειλος πάνω από 5 μέτρα με κομμένο μεγάλο μέρος της ουράς

Μεταφέρθηκε σε άλλο μέρος γιατί έτρωγε τις αγελάδες του αγροκτήματος. 

Ένας κροκόδειλος που έχει μήκος 5,1 μέτρα βρήκε νέο «σπίτι» αφού στο προηγούμενο αγρόκτημα που ζούσε έτρωγε τις αγελάδες τους αγρότη.
Ωστόσο αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το μέγεθός του, αφού αυτό είναι το μήκος του αφού του έχουν κόψει μεγάλο μέρος της ουράς του.
Το μεγάλο ερπετό έπιασε ο Matt Wright, ο οποίος είναι παρουσιαστής της εκπομπής του National Geographic «Outback Wrangler».
Μάλιστα έβγαλε μια φωτογραφία δίπλα στον κροκόδειλο, δηλώνοντας πως έπρεπε να απομακρυνθεί από το αγρόκτημα που ζούσε στην Αυστραλία και έτσι τον πήρε για να ζήσει σε δική του ιδιοκτησία.

Ο Matt Wright έχει δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες και βίντεο του τεράστιου κροκόδειλου στο Instagram και όπως είναι φυσικό έχει εκατοντάδες σχόλια αφού το μέγεθός του προκαλεί εντύπωση.

View this post on Instagram

 

Good to have Brookey up to help move a few crocs @jodieannwild @willow_nt #crocwise @ntaustralia #crocs #outbackwrangler

A post shared by Matt Wright (@mattwright) onΔεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.