Τέμπη: Πώς συμπεριφέρεται ο σταθμάρχης Λάρισας στη φυλακή;

263

Πως συμπεριφέρεται ο σταθμάρχης Λάρισας στη φυλακή - Με ποιους είναι στο  κελί και τί ζήτησε να του φέρουν – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα

Τι λέει ο πρόεδρος πρόεδρος των σωφρονιστικών υπαλλήλων Ελλάδος για τον σταθμάρχη

Στις φυλακές Λάρισας είναι προφυλακισμένος ο σταθμάρχης για την τραγωδία των Τεμπών και ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα της φυλακής.

Το  παραπάνω ανέφερε ο πρόεδρος των σωφρονιστικών υπαλλήλων Ελλάδος, Κωνσταντίνος Βαρσάμης, ο οποίος έδωσε πληροφορίες σχετικά με τα επισκεπτήρια που δέχεται ο σταθμάρχης αλλά και με πόσους ακόμη κρατούμενος κρατείται.

Νορμάλ η συμπεριφορά του

«Τον επισκέπτεται η σύζυγός του, έχει όλα τα δικαιώματα που έχουν όλοι οι κρατούμενοι. Ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα της φυλακής», είπε στον ΑΝΤ1  ο πρόεδρος σωφρονιστικών υπαλλήλων Ελλάδος, Κωνσταντίνος Βαρσάμης.

«Ο συγκεκριμένος κρατούμενος δεν έχει να επιδείξει κάποια ιδιαίτερη συμπεριφορά μέσα στο κατάστημα κράτησης που κρατείται αυτή τη στιγμή. Είναι σε μια πτέρυγα με πολλούς άλλους κρατουμένους. Στο κελί είναι με άλλους δύο κρατουμένους, αλλά είναι σε μια πτέρυγα με 100 κρατουμένους, ίσως και κάτι παραπάνω. Δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα με την κράτησή του. Η συμπεριφορά του είναι νορμάλ σαν νεοεισερχόμενος κρατούμενος» ανέφερε.

«Για εμάς όλοι οι νεοεισερχόμενοι κρατούμενοι, μέχρι να προσαρμοστούν στις συνθήκες, είναι για εμάς ένα πρόβλημα. Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί για όλους τους νεοεισερχόμενους. Δεν έχουμε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Τον επισκέπτεται η σύζυγός του, έχει όλα τα δικαιώματα που έχουν όλοι οι κρατούμενοι. Ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα της φυλακής», είπε ο Κωνσταντίνος Βαρσάμης.