Τάσος Χαλκιάς: «Οι νέες παρουσιάστριες δεν ξέρουν πώς να συνδιαλλαγούν με ηθοποιούς και μας ταλαιπωρούν»

584

χαλκιας

Ο ηθοποιός εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τις νέες παρουσιάστριες και τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τους καλεσμένους τους

Για την επεισοδιακή «συνάντηση» με την Ιωάννα Μαλέσκου στον αέρα του Love It μίλησε ο Τάσος Χαλκιάς.

Ο ηθοποιός προχώρησε σε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και εξέφρασε τόσο την ενόχλησή του από την παρουσιάστρια, όσο και από τα νέα κορίτσια του χώρου γενικότερα.

«Σε τηλεοπτικές εκπομπές του πρωινού προς το μεσημέρι υπάρχει ένα ποικίλο μαγκαζίνο πληροφοριών με ένα κομμάτι που αφορά και τον πολιτισμό. Όταν όμως το αφήνεις τελευταίο θέμα για να κλείσεις μια εκπομπή, δεν μπορείς να το αφήνεις μόνο για την περίπτωση που θα προλάβεις. Βεβαίως να δώσεις ένα αβάντζο 5 λεπτά, 10 λεπτά, το τέταρτο της ευγένειας, αλλά να περιμένω 35 με 40 λεπτά;», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Για να βγεις εσύ στον αέρα το τελευταίο πεντάλεπτο και να μην προλάβεις να πεις κάτι που αφορά τη δουλειά σου, πόσο μάλλον άλλα θέματα εκτός δουλειάς, ε αυτό είναι ντροπή. Αν ακόμα υποθέσουμε ότι εγώ ήμουν εκνευρισμένος από τον χρόνο που ανέμενα να βγω, οφείλεις σαν οικοδεσπότης να καλμάρεις τον καλεσμένο σου για να κάνεις μια ωραία συζήτηση μαζί του. Δεν τον εκνευρίζεις περισσότερο».

Διαβάστε περισσότερα στο Πρώτο Θέμα