Τάρτα με γεύση καρμπονάρα

#tsoulotip: Το βούτυρο πρέπει να είναι πάντα παγωμένο. Να φοράτε γάντια μιας χρήσης.

ΥΛΙΚΑ
Υλικά για την τάρτα

250 γρ. Αλεύρι γ.ο.χ

100 γρ. Βούτυρο, παγωμένο, κομμένο σε κύβους

60 ml. Nερό

1 Πρέζα αλάτι

2 Κρόκους (ο ένας για το άλειμμα της ζύμης)

 

Υλικά για τη γέμιση:

300 γρ. Καπνιστό μπέικον,κομμένο σε μικρά κυβάκια

300 γρ. Λευκά μανιτάρια,κομμένα στα 4

50 γρ. Παρμεζάνα,τριμμένη

1 κ.γ. Πάπρικα,γλυκιά

2 κ.σ. Μαϊντανό

2 κ.σ Σχοινόπρασο

2 μέτρια αυγά

150 ml. Κρέμα γάλακτος

200 ml. Γάλα,πλήρες

Αλάτι

Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com



Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.