Τα… τιτιβίσματα των πολιτικών αρχηγών για τη 17η Νοεμβρίου

της Χρύσας Σκουρολιάκου

Οι αρχηγοί των κομμάτων έγραψαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Twitter, ελέω της ημέρας.

Ο Πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζει χαρακτηριστικά πως η Ελλάδα οφείλει να «αφήσει πίσω διχαστικά συνθήματα», ενώ θέλει η φετινή επέτειος του Πολυτεχνείου να αποτελέσει «αφετηρία προόδου».

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, θέλησε να τιμήσει, μέσω Twitter, όσους «έδωσαν τη ζωή τους για την ελευθερία» 46 χρόνια πριν.

«Το Πολυτεχνείο Ζει, όσο κι αν προσπαθούν να το “σκοτώσουν” οι βέβηλοι και οι καπηλευτές!» ήταν η δήλωση της αρχηγού του ΚΙΝ.ΑΛ., Φώφης Γεννηματά, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Τέλος ο αρχηγός της ΜέΡΑΣ 25, Γιάνης Βαρουφάκης, αναφέρει πως «κάθε νέα γενιά είναι καταδικασμένη να κάνει τον ίδιο αγώνα για τα ίδια ιδανικά, ξανά και ξανά».Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.