Τα σεμινάρια κρασιού συνεχίζονται στο Ergon Ηοuse Athens

83

Ο πρώτος κύκλος του Wine Lovers Course ολοκληρώθηκε με επιτυχία στο foodie hotel της Μητροπόλεως και το MyCava πατάει το restart.

Οπρώτος κύκλος του Wine Lovers Course του MyCava (επίπεδο 1) ήταν sold out. Εξ ου και τα σεμινάρια, που απευθύνονται τόσο σε αυτούς που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο χώρο του κρασιού, όσο και σε εκείνους που θέλουν φρεσκάρουν και να οργανώσουν τις γνώσεις τους, επιστρέφoυν τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου και ώρα 19:30 στο Ergon House Athens, μεταφέροντας το αγαπημένο οινικό event της Θεσσαλονίκης στην Αθήνα για δεύτερη φορά.

Οι συμμετέχοντες στα σεμινάρια, που θα διαρκέσουν για τρεις ακόμη Δευτέρες, με «πλοηγούς» τον οινολόγο Στέλιο Δημητριάδη και την ομάδα του θεσσαλονικιού MyCava, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν 25 συνολικά κρασιά – ερυθρά, λευκά, ροζέ, αφρώδη και orange wines– με τη συνοδεία τυριών και αλλαντικών από το deli του Foodie Hotel της Μητροπόλεως. Να γνωρίσουν καλύτερα τις λευκές και ερυθρές ποικιλίες του τόπου μας, καθώς επίσης και ενδεικτικά κρασιά του Παλιού και Νέου Κόσμου, ταξιδεύοντας από τα αμπελοτόπια της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Ισπανίας, της Γερμανίας και της Πορτογαλίας σε εκείνα της Αμερικής, της Χιλής, της Αργεντινής, της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας.

Σκοπός του Wine Lovers Course είναι όσοι το παρακολουθήσουν να είναι σε θέση να αξιολογούν σωστά τα διαφορετικά χαρακτηριστικά που έχει το κάθε κρασί, αλλά και πώς να πετυχαίνουν το ιδανικό πάντρεμα φαγητού και κρασιού. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 2310414921 και στο www.mycava.gr