Τα πρατήρια Shell και το Shell Smart Club σας αλλάζουν τα φώτα του σπιτιού σας με λαμπτήρες LED!

Σκοπός η εξοικονόμηση ενέργειας

Κάθε καταναλωτής που επιλέγει τα πρατήρια καυσίμων Shell για τον ανεφοδιασμό του οχήματός του, έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει λαμπτήρες LED με την υπογραφή της Sengled και να εξοικονομήσει ως και 85% ενέργεια σε σχέση με τους κλασικούς λαμπτήρες πυράκτωσης.

Συγκεκριμένα, κάθε φορά που οι καταναλωτές ανεφοδιάζουν το όχημά τους με τουλάχιστον 20 λίτρα από τα αγαπημένα τους καύσιμα Shell V-Power, Shell V-Power Racing ή Shell V-Power Diesel έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν 3 λαμπτήρες LED Sengled με μόνο 3,50€.Τα προϊόντα που μπορούν να αποκτήσουν οι καταναλωτές είναι 2 λαμπτήρες LED Ε27 κατανάλωσης 9,5W, για αντικατάσταση 60W πυράκτωσης, και 1 λαμπτήρα LED Ε14 κατανάλωσης 5,5W, για αντικατάσταση 40W πυράκτωσης.

Μέσω της προσφοράς αυτής, κάθε καταναλωτής που εμπιστεύεται τα καινοτόμα καύσιμα Shell V-Power για την απόδοση και προστασία του οχήματός του, κερδίζει ακόμα περισσότερο αξιοποιώντας την κάρτα Shell Smart Club και τη συνεργασία με τη Sengled.Η προσφορά ισχύει σε επιλεγμένα πρατήρια Shell και μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων. Επισκεφθείτε τώρα ένα πρατήριο Shell και αλλάξτε τα φώτα του σπιτιού σας

Βαγγέλης ΓκούμαςΔεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.