Συνελήφθη άνδρας που αυτοϊκανοποιήθηκε πάνω σε κοπέλα σε λεωφορείο στο κέντρο της Αθήνας

258

Λεωφορείο Ομόνοια - παρενόχληση: Συνελήφθη ο άνδρας που αυτοϊκανοποιήθηκε  πάνω σε κοπέλα | Alphafreepress.gr

Πρόκειται για έναν 19χρονο Αιγύπτιο  που αυτοϊκανοποιήθηκε σε νεαρή γυναίκα –  Οι αστυνομικοι της Ασφάλειας ερευνούν αν ο ίδιος επιτέθηκε και στην 19χρονη κοπέλα στην Ομόνοια

Δεύτερο περιστατικό με διεστραμμένο άνδρα που «κόλλησε» σε νεαρή γυναίκα μέσα σε λεωφορείο, ξεκούμπωσε το παντελόνι του και αυνανιζόταν καταγγέλθηκε στην Αστυνομία. Το δεύτερο συμβάν σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, ενα 24ωρο δηλαδή πριν την επίθεση σε βάρος της 19χρονης κοπέλας στην Ομόνοια και αυτή τη φορά, εξαγριωμένοι επιβάτες που άκουσαν την κοπέλα να φωνάζει όρμησαν πάνω του και τον «συνέλαβαν».

IMG_5975

Πρόκειται, όπως φαίνεται και στη φωτό του protothema.gr, για έναν Αιγύπτιο, ηλικίας 19 ετών, ο οποίος οδηγηθηκε στο Τμήμα Αγίου Παντελεήμονα και στη συνέχεια στον εισαγγελέα. Οι αστυνομικοι της Ασφάλειας ερευνούν αν πρόκειται για το ίδιο άτομο, αν δηλαδή αφέθη ελευθερος και ξαναχτύπησε την ίδια ημέρα ή αν πρόκειται για δυο διαφορετικές περιπτώσεις.

Το θέμα είναι ότι μέσα στις τελευταίες ημέρες το φαινόμενο με άνδρες που βάζουν στο μάτι νεαρες γυναίκες και δρούν σαν σεξουαλικά αρπακτικά εχει λάβει διαστάσεις αφου μετά τη σύλληψη του 22χρονου φοιτητή που ακολουθούσε γυναίκες επιδεικνύοντας το μοριό του έχουν καταγραφεί τουλάχιστον άλλες δυο περιπτώσεις.

Την «κάρφωνε» με τα μάτια

Το αδιανόητο συμβάν στο λεωφορείο Β9 σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης. Όπως κατήγγειλε στο Τμήμα του Αγιου Παντελεήμονα η κοπέλα, ενω βρισκόταν στο όχημα ο ανωμαλος Αιγύπτιος την πλησίασε και αφου άρχισε να την «καρφώνει» επίμονα με τα μάτια, χωρίς ίχνος ντροπής και αδιφορωντας για το γεγονός οτι το λεωφορειο ηταν γεμάτο κόσμο, ξεκουμπώνει το παντελόνι και αρχίζει να αυτοϊκανοποιείται.

Η κοπέλα έντρομη βάζει τις φωνές και οι επιβάτες μόλις τον βλέπουν ορμούν πάνω του και τον ακινητοποιουν. Αμέσως καλούν την Αστυνομια και λίγη ώρα αργότερα ο ανώμαλος επιβάτης οδηγείται στο Τμήμα Αγίου Παντελεήμονα.