Συγκλονίζει ο Νίκος Μαχλάς: «Το σοβαρό πρόβλημα υγείας του γιου μου και η λύτρωσή μου»

Ο Νίκος Μαχλάς μίλησε για τις στιγμές αγωνίας που έζησε λόγω του σοβαρού προβλήματος υγεία του γιου του.


Συγκλονίζει στο ολλανδικό VICE Sports ο παλαίμαχος διεθνής Έλληνας επιθετικός.

Τα λόγια του συγκινούν για το πρόβλημα υγείας του γιου του: «Ο μεγάλος μου γιος είχε πόντους στο στήθος από τα 14. Μετά από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι είχε ένα κληρονομικό πρόβλημα στην καρδιά. Στα 18 η κατάσταση χειροτέρεψε τόσο που ήμασταν σε ένα νοσοκομείο της Αθήνας και η καρδιά του δούλευε μόλις στο 12%. Θα πέθαινε σε λίγες μέρες αν δεν γινόταν κάτι. Οι γιατροί στην Αθήνα δεν είχαν τα μέσα να τον βοηθήσουν και κανόνισαν να πάμε σε ένα νοσοκομείο στο Αννόβερο, όπου εργαζόταν ένας πασίγνωστος ειδικός καρδιολόγος. Έπρεπε να τοποθετηθεί μία συσκευή στην καρδιά του για να μείνει ζωντανός. Στο Αννόβερο έσωσαν τη ζωή του γιου μου. Μία μεταμόσχευση καρδιάς ήταν η καλύτερη επιλογή για να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής του. Μπήκε σε λίστα αναμονής, προσευχόμουν για έναν δωρητή κάθε μέρα, περιμένοντας το λυτρωτικό τηλεφώνημα. Κάθε πρωί σκεφτόμουν μήπως είναι σήμερα η μέρα! Μετά από το εξιτήριο από το νοσοκομείο επιστρέψαμε στην Κρήτη όπου ζω με την σύντροφό μου. Για τις θεραπείες και τις εξετάσεις, τρία χρόνια πηγαινοερχόμασταν στο Αννόβερο. Στην Κρήτη έκανα πολύ crossfit και έπαιζα ποδόσφαιρο με φίλους για να ξεχνιέμαι. Πάντα με τον Γιώργο στο μυαλό μου. Ήθελα να πάει στην παραλία με τους φίλους του, να κάνει σπορ, να κυνηγήσει κορίτσια, όπως ο μικρότερος αδελφός του Θάνος. Με τους γιους μου πήγαινα συχνά πριν από τις επισκέψεις στο νοσοκομείο σε ματς της Μπάγερν ή της Ντόρτμουντ».

Στον λογαριασμό του στο Instagram, υπάρχει μία φωτογραφία με τον γιο του και άλλη μία με τον θείο του, τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας και Αφρικής, Θεόδωρο και έχει γράψει: «16/3/2019, η πιο σημαντική μέρα της ζωής μου. Σε ευχαριστώ Θεέ μου».Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.