Συγκινήθηκε ο Θάνος Καληώρας για την Τζέσυ Παπουτσή: «Δεν το ήξερε κανείς, από εκείνο το βράδυ…»

112

Ο Θάνος Καληώρας βρέθηκε καλεσμένος στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και δάκρυσε όταν μίλησε για την πρώην γυναίκα του και μητέρα του γιου του, τη Τζέσυ Παπουτσή!

Η Τζέσυ Παπουτσή έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Ιούλιο μετά από μάχη που έδωσε και ο θάνατός της σκόρπισε θλίψη στην οικογένεια και στους φίλους της.
Ο ηθοποιός συγκινημένος είπε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Με αιφνιδιάζεις γιατί δεν έχω μιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα και μου είναι πάρα πολύ δύσκολο γιατί βιώσαμε με τον Γιάννη και τον Γιώργο μια πολύ δύσκολη κατάσταση που δεν περιμέναμε να έχει αυτό το τέλος.».

Και τόνισε: « Όταν έπαθε αυτό και πήγαμε στο νοσοκομείο εκείνο το βράδυ, από εκείνη τη στιγμή και μέχρι να φύγει, που δεν το ήξερε κανείς παρά 4-5 άτομα, δεν είχε επικοινωνία και δεν κατάλαβε τίποτε. Αυτό ήταν το πιο βασικό από όλα γιατί οι δυόμισι μήνες ήταν πολύ βασανιστικοί, ταλαιπωρία για έναν άνθρωπο όταν είναι σε αυτή την κατάσταση με όλα αυτά που συνέβησαν. Δεν είχε επαφή με το περιβάλλον, πολύ λίγο την πρώτη μέρα που έγινε η επέμβαση. Από εκεί και πέρα, το κώμα, οι συνεχής επιπλοκές, δεν είχε καμία ουσιαστική επαφή με κανέναν. Την προηγούμενη μέρα ήταν η γιορτή της μητέρας, την πήγαμε με τον Γιάννη να κάνει τη θεραπεία της, ήταν καλά. Ξαφνικά έγινε αυτό και από εκείνο το σημείο και μετά δεν επανήλθε».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: