Στους Suns το πρώτο pick του Draft!

Σήμερα τα ξημερώματα έλαβε μέρος το Draft Lottery και κανονίστηκε ποιο pick θα έχει η κάθε ομάδα στο επερχόμενο Draft!

Μεγάλοι νικητές της λοταρίας ήταν οι Phoenix Suns, όπου κέρδισαν το πρώτο pick και θα μπορέσουν να διαλέξουν όποιον rookie πιστεύουν ότι θα βοηθήσει τον Devin Booker να ανεβάσει στο προσκήνιο τους “Ήλιους”, ενώ χαρακτηριστικός ήταν ο πανηγυρισμός του εκπροσώπου των Suns, Josh Jackson.

Το δεύτερο pick πήγε στους Sacramento Kings όπου θα ψάξουν μία δεύτερη κολόνα μαζί με τον De’Aaron Fox ώστε να θέσουν γερά θεμέλια για το μέλλον!Ενώ την τρίτη επιλογή θα έχουν οι Atlanta Hawks, όπου αναμένεται να έχουν πολύ ενδιαφέρουσα off-season καθώς ο μεγάλος τους αστέρας, Dennis Schroder έχει δείξει τάσεις φυγής.

Οι μεγάλοι άτυχοι της βραδιάς ήταν οι Memphis Grizzlies που παρότι είχαν τις δεύτερες περισσότερες πιθανότητες για να πάρουν το πρώτο pick, έπεσαν στην τέταρτη θέση της λοταρίας.

Δείτε εδώ ολόκληρη την διαδικασία του Draft Lottery:Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.