Στο πάνελ του One Channel ο Σταμάτης Μαλέλης

του Γιάννη Λιόντου

Δύο ημέρες πριν τη διεξαγωγή των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου, ο υποψήφιος βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής στη Β’ Πειραιά, Σταμάτης Μαλέλης, θα παραχωρήσει συνέντευξη στην τηλεόραση του One.

Ο Σταμάτης Μαλέλης θα δώσει το παρών στο One Channel, στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του σταθμού, στις 21:00.

Ο υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙΝ.ΑΛ. στην εκλογική περιφέρεια της Β’ Πειραιά θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει με τον Γιάννη Μούτσο για την πολιτική επικαιρότητα, λίγα εικοσιτετράωρα πριν την Κυριακή των εκλογών.

Σ. Μαλέλης στον ΑΝΤ1: «Μόνο το ΚΙΝ.ΑΛ. μπορεί να αντιμετωπίσει την αλαζονεία της Ν.Δ.»

Χθες, Πέμπτη 4/5, ο κ. Μαλέλης τόνισε, μεταξύ άλλων, στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1, ότι η χώρα «ζει τον παραλογισμό του τυφλού δικομματισμού», λέγοντας, επίσης, ότι το Κίνημα Αλλαγής «θα φροντίσει η χώρα να μείνει στην ομαλότητα».

«Ζούμε τον παραλογισμό του τυφλού δικομματισμού. Από την μια πλευρά ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. υποστηρίζει την απλή αναλογική αλλά δεν συνεργάζεται με άλλα κόμματα, ενώ την ίδια στιγμή η Νέα Δημοκρατία απειλεί πως θα πάει σε εκλογές αν δεν έχει αυτοδυναμία.

Εμείς θα φροντίσουμε η χώρα να μείνει στην ομαλότητα αλλά είναι ξεκάθαρο πως την αλαζονεία της Νέας Δημοκρατίας μπορεί να την αντιμετωπίσει μόνο ένα ισχυρό Κίνημα Αλλαγής και όχι ο κατεστραμμένος ΣΥ.ΡΙΖ.Α.», ήταν τα λόγια του Σταμάτη Μαλέλη.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.