Στο νοσοκομείο ο άντρας της Τέτας Καμπουρέλη μετά την επίθεση από αδίστακτους ληστές – ΒΙΝΤΕΟ

ΤΕΤΑ

Τον τρόμο έζησαν το βράδυ της Μεγ. Παρασκευής η αισθητικός Τέτα Καμπουρέλη και ο σύζυγος της Βασίλης Γκουρούσης όταν άγνωστοι εισέβαλαν στο ίδιο τους το σπίτι και τους άρπαξαν κοσμήματα αξίας, αλλά και τα κλειδιά σπιτιού και αυτοκινήτου.

Η ίδια η Τέτα Καμπουρέλη μιλώντας το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή «Με το καλημέρα» δεν έκρυψε το σοκ της, αλλά και πόσο φοβάται για την οικογένεια της. Ο Βασίλης Γκουρούσης, ο οποίος τα έβαλε με τους ληστές δέχτηκε πολλαπλά χτυπήματα, όπως και η σύζυγος του.

«Εμένα με χτυπούσαν και οι τρεις που μπήκαν στο σπίτι. Ο ένας με χτύπαγε με ένα γαλλικό κλειδί, ο άλλος με χτύπαγε με ένα γκλομπ και ο τρίτος με μπουνιές και κλωτσιές» περιέγραψε σήμερα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ενώ όπως αποκάλυψε σήμερα βρέθηκε στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις: «Έχω κάποιες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Έχω σπασμένη μύτη, ζυγωματικό και πίσω στο κεφάλι κάτι κατάγματα και μου έχουν σπάσει και το θώρακα σε δυο σημεία.»Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.