Στήριξη και συγχαρητήρια στο Χρήστο Μάστορα από τους συναδέλφους του για το μήνυμα του στα σόσιαλ μίντια

191

Τη δυσαρέσκειά του και τον θυμό του για όσους αποκαλούν τους Βορειοηπειρώτες «Νοτιοαλβανούς» εξέφρασε ο Χρήστος Μάστορας, με πολλούς από τους συναδέλφους του να του δίνουν συγχαρητήρια.

Οι Κωστής Μαραβέγιας, Γρηγόρης Γκουντάρας, Νατάσα Θεοδωρίδου και Άλκηστις Πρωτοψάλτη είναι κάποιοι από εκείνους που έδωσαν συγχαρητήρια στον τραγουδιστή για τη δημοσίευση που έκανε στα σόσιαλ μίντια.

Τη δυσαρέσκειά του και τον θυμό του για όσους αποκαλούν τους Βορειοηπειρώτες «Νοτιοαλβανούς» εξέφρασε ο Χρήστος Μάστορας, τραγουδιστής του συγκροτήματος «Μέλισσες», με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media.

Ο γνωστός τραγουδιστής, ξέσπασε για την αντιμετώπιση της κυβέρνησης στο θέμα των μειωμένων συντάξεων των Βορειοηπειρωτών και τον νόμο Κατρούγκαλου. Ο γνωστός τραγουδιστής ζήτησε την άμεση παρέμβαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, που τόσο ο ίδιος όσο και άλλοι Βορειοηπειρώτες στήριξαν στις εκλογές, για να διορθώσει την κατάσταση: «Γιατί αν δεν το κάνετε, κάποια στιγμή θα διορθώσουμε κι εμείς το λάθος που κάναμε στις κάλπες! Kyriakos Mitsotakis» έγραψε στο Facebook ο Χρήστος Μάστορας.