Στην Ελλάδα ξανά ο πρώην της Μόνικα Μπελούτσι

του Γιάννη Γατσούλη

Ο Nicolas Lefebvre αγάπησε την χώρα μας από την πρώτη του επίσκεψη και είπε να τις ζευγαρώσει.

Η σχέση τους δεν κράτησε παραπάνω από ένα χρόνο αλλά η Monica Bellucci προλάβει να περάσει στον Γάλλο γκαλερίστα την αγάπη της για την Ελλάδα. Η ηθοποιός επισκέπτεται τη χώρα μας συνεχόμενα τα τελευταία καλοκαίρια για να κάνει διακοπές. Έχει εκδηλώσει, μάλιστα, την πρόθεσή της να αγοράσει και δικό της σπίτι στο αγαπημένο της νησί, την Πάρο. Στο όμορφο νησί των Κυκλάδων που επισκέφτηκε με τον Nicolas Lefebvre, λίγο πριν χωρίσουν.

Ο πρώην σύντροφος της βρίσκεται αυτές τις μέρες ξανά στη χώρα μας. Το βράδυ της Τρίτης επισκέφτηκε το Μουσείο Μπενάκη Ισλαμικής Τέχνης με αφορμή την έκθεση φωτογραφίας του Νικόλαου με τίτλο Aegean Desert. Παρουσιάστηκαν 18 φωτογραφίες οι οποίες φιλοξενήθηκαν σε μια σκηνή Βεδουίνων η οποία δημιουργήθηκε ειδικά για την έκθεση στην αυλή του Μουσείου.


Ο Γάλλος γκαλερίστας με το ιδιαίτερο look πόζαρε στους φωτογράφους με την Μαρίνα Βερνίκου. Στη συνέχεια, επισκέφτηκε με την παρέα του γνωστό στέκι της Βουκουρεστίου.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.