Στη Λήμνο για τα Θεοφάνια η Σακελλαροπούλου – «H σημερινή μέρα φέρνει το μήνυμα της νίκης του φωτός»

289

Σακελλαροπούλου: H σημερινή μέρα φέρνει το μήνυμα της νίκης του φωτός

«Γιορτάζοντας τα Θεοφάνια στον νησιωτικό προμαχώνα του ελληνισμού στο Αιγαίο, την ακριτική Λήμνο, εύχομαι σε όλους χρόνια πολλά και καλή φώτιση», σημείωσε η κ. Σακελλαροπούλου.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου επισκέφθηκε τη Λήμνο για τον εορτασμό των Θεοφανίων, ενώ συναντήθηκε και με μαθητές.

Η κυρία Σακελλαροπούλου, μετά την τελετή Αγιασμού των Υδάτων, σημείωσε πως η σημερινή μέρα φέρνει το μήνυμα της νίκης του φωτός ενάντια στο σκότος.

Μήνυμα της νίκης του φωτός

Πιο αναλυτικά η κ. Σακελλαροπούλου, δήλωσε:

«H σημερινή μέρα φέρνει το μήνυμα της νίκης του φωτός ενάντια στο σκότος. Φως που επιζητεί ο σύγχρονος άνθρωπος για να καταυγάσει με ελπίδα την καρδιά του, ειδικά στις δύσκολες στιγμές. Γιορτάζοντας τα Θεοφάνια στον νησιωτικό προμαχώνα του ελληνισμού στο Αιγαίο, την ακριτική Λήμνο, εύχομαι σε όλους χρόνια πολλά και καλή φώτιση».

Στη συνέχεια, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεναγήθηκε στη μόνιμη έκθεση ιστορίας παιδικού παιχνιδιού και βιβλίου – Συλλογή Χρήστου Μπουλώτη και συναντήθηκε στον προαύλιο χώρο του Μουσείου με αντιπροσωπεία μαθητών από το Γενικό Λύκειο Μούδρου.

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή της στο νησί, η κυρία Σακελλαροπούλου θα μεταβεί στην 130 Σμηναρχία Μάχης για να ανταλλάξει ευχές με το προσωπικό.

Δείτε εικόνες: