Στη Φολέγανδρο η Μαρία Μπεκατώρου

Της Φωτεινής Κ.

Την ευκαιρία να αποδράσει για λίγες μέρες από την Αθήνα είχε η Μαρία Μπεκατώρου και την αξιοποίησε ταξιδεύοντας στη Φολέγανδρο.

Στο όμορφο νησί των Κυκλάδων επέλεξε να περάσει λίγες μέρες ξεκούρασης η γνωστή παρουσιάστρια μαζί με τον σύζυγό της.  Ύστερα από μία δύσκολη και απαιτητική σεζόν η οποία όμως εξελίχθηκε πολύ καλά, λόγω και του Still Standing και του Your Face Sounds Familiar, θέλησε να γεμίσει τις μπαταρίες, να ξεκουραστεί και να ανανεωθεί.

Παρά το γεγονός πως τα γυρίσματα του τηλεοπτικού παιχνιδιού, Still Standing, δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, αυτό δεν εμπόδισε τη Μαρία Μπεκατώρου να κάνει μια μικρή απόδραση στο Αιγαίο. Στην εκλεκτή της παρέα εκτός από το σύντροφό της, ήταν και φίλοι της με τους οποίους μοιράστηκε χαρούμενες στιγμές στα social media.

 Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.