Σταμάτης Μαλέλης: Το συγκινητικό του μήνυμα για τον Ανδρέα Παπανδρέου

364

Ανδρέας Παπανδρέου: Μία ζωή, ένας αιώνας, μια ιστορία... | Έθνος

Σαν σήμερα πριν από 25 χρόνια έφυγε από τη ζωή ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος, Ανδρέας Παπανδρέου.

Ο Ανδρέας Παπανδρέου, υπήρξε ένας από τους σπουδαιότερους πολιτικούς της χώρας, μας με ισχυρή προσωπικότητα και με την μεγαλύτερη επιρροή στους πολίτες.

Συγκινητική είναι η ανάρτηση του δημοσιογράφου και διευθυντή ειδήσεων του MEGA, κ. Σταμάτη Μαλέλη στα social media για τα 25 χρόνια από το θάνατο του.

Ο κ Μαλέλης περιγράφει στην ανάρτηση του τις πρώτες στιγμές που ενημερώθηκε για το θάνατο του σπουδαίου πολιτικού Ανδρέα Παπανδρέου:

«Δεν είχα προλάβει να κοιμηθώ όταν χτύπησε το τηλέφωνο μου. Με καλούσε ο αρχισυντάκτης του Σκαι. Τέτοια ώρα θα συμβαίνει κάτι πολύ σοβαρό.

Απάντησα αμέσως

– Πέθανε ο Αντρέας , μου είπε χωρίς να προσθέσει τίποτα άλλο. Έρχομαι του είπα μηχανικά και έκλεισα το τηλέφωνο.
Στα λίγα λεπτά που χρειάστηκα για να ετοιμαστώ στη σκέψη μου πέρασαν με ταχύτητα σημαίες,όνειρα ,πάθος , συγκεντρώσεις, μουσικές. Η αγωνία για έναν πιο δίκαιο κόσμο.
Η παραλιακή ακίνητη . Χιλιάδες νέοι που έβγαιναν από τα μεγάλα κλάμπ είχαν πλημμυρίσει τους δρόμους .
Με ανοιχτό το κινητό έδινα οδηγίες .
Λινκ, ρεπόρτερ,τηλεφωνικές .
Στο παλιό αεροδρόμιο ανέβηκα στο πεζοδρόμιο για να προσπεράσω τα αυτοκίνητα που είχαν στη διαπασών τα σουξέ της εποχής .
Όταν έφτασα στο κοντρόλ , όλα ήταν έτοιμα. Άρχισα να δίνω οδηγίες. Φώναζα δυνατά. Ήθελα την καλύτερη κάλυψη.
Ο αρχισυντάκτης έφτασε δίπλα μου και μου ειπε ψιθυριστά στο αυτί.
– Σκούπισε τα δάκρυα σου.
Ασυναίσθητα έβαλα το χέρι στα μάτια μου.
Αποχαιρετούσα τον μεγάλο ηγέτη που την κατάλληλη ώρα της ιστορίας, βρέθηκε στον κατάλληλο τόπο και άλλαξε την πορεία της χώρας.»  έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του στα social media.
Δείτε εδώ ολόκληρη την ανάρτηση του