Σταμάτης Μαλέλης: “Στις εκλογές που έρχονται θα απαλλάξουμε τον προοδευτικό χώρο από την παρέα του κ.Τσίπρα”

17837

Ο Γραμματέας του τομεα επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής και υποψήφιος βουλευτής Β’ Πειραιά, Σταμάτης Μαλέλης, έκανε μία αναδρομή στην πορεία του ΣΥΡΙΖΑ και αναφέρεται στο χρέος που έχει το ΚΙΝ.ΑΛ στις ερχόμενες εκλογές.

“Τον Γενάρη του 2015, ο Αλεξης Τσιπρας ειχε ως μήνυμα στην καμπάνια του το «πρώτη φορά Αριστερά». Πουλώντας ψεύτικες ελπίδες κατάφερε να κερδίσει τις εκλογές αλλά του έλειπαν κάποιες έδρες ώστε να σχηματίσει κυβέρνηση.

Η «πρώτη φορά Αριστερά» από την Επόμενη των εκλογών βρέθηκε στο ίδιο παλκοσένικο με το φονταμενταλιστικό, ευρωσκεπτικιστικό κομματίδιο του Πάνου Καμμένου και κάθε προοδευτική προσδοκία διαψεύστηκε. Τέσσερα και πλέον χρόνια αργότερα ο κ. Τσιπρας, έχοντας ήδη διαψεύσει όλες τις ελπίδες των πολιτών καταψηφίστηκε.

Η εκλογική του συντριβή στις ευρωπαϊκές και περιφερειακές εκλογές, οδήγησε την Νεα Δημοκρατία σε πρωτόγνωρη θέση ισχύος. Το ονοματεπώνυμο του Αλέξη Τσίπρα καθίσταται συνώνυμο, πλέον, με την εγκαθίδρυση της δεξιάς στην χώρα.

Στις εκλογές που έρχονται θα απαλλάξουμε τον προοδευτικό χώρο από την παρέα του κ.Τσιπρα, μιας και καμία τεχνητή γέφυρα δεν μπορεί να μας ενώσει μαζί του. Χρέος μας να καταστήσουμε το Κίνημα Αλλαγής κυρίαρχο των πολιτικών εξελίξεων.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης όσο έχουν αντίπαλο τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι ευτυχισμένοι. Ξέρουν πως μόνο ένα ισχυρό Κίνημα Αλλαγής θα είναι ο πραγματικός ιδεολογικός τους αντίπαλος.

Υ.Γ. Η πραγματική πρώτη Αριστερή διακυβέρνηση ήρθε το 1981 όταν ο Ανδρέας Παπανδρέου, ένωσε και δεν χώρισε τους Έλληνες, έδωσε στην πατρίδα μας ένα σεβαστό ρόλο εντός της παγκόσμιας κοινότητας και κυρίαρχα εφάρμοσε μια σοσιαλιστική διακυβέρνηση χωρίς να προδώσει τις αρχές του.”