Σταμάτης Μαλέλης: «Ό,τι χειρότερο υπήρχε το πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ»

Ο Σταμάτης Μαλέλης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΙ ”Magazino” και σχολίασε την επικαιρότητα.

Ο  γραμματέας επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής αναφέρθηκε σε όλα τα φλέγοντα θέματα της επικαιρότητας όπως το μεταναστευτικό αλλά και τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Μονό θυμηδία προκαλούν αυτές οι δηλώσεις. Νομίζω όμως ότι λέει μια μεγάλη αλήθεια η κυρία Αυλωνίτου. Κάτι που έχουμε παρατηρήσει όλοι τόσον καιρό, ότι φυσικά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμιά σχέση με την πρόοδο και τις προοδευτικές δυνάμεις, είναι ένα μόρφωμα και ως μόρφωμα τέτοιο φυσικά, θα έχει στις τάξεις του δεξιούς, ακροδεξιούς, ρατσιστές, όπως αυτούς που κυβερνούν σήμερα είναι μια σύγχρονη συντηρητική παράταξη που νομίζω θα μας βρει απέναντι της θα βρει το προοδευτικό κίνημα το οποίο αναγεννάτε απέναντι σε αυτό το μόρφωμα.»

Στην συνέχεια τονίζει την δήλωση της κυρίας Παπακώστα που χαρακτήρισε τους μετανάστες ”κατσαρίδες” και το γεγονός ότι αυτή την στιγμή υπάρχει σε ένα
σχήμα που κάποιοι κάποτε – δεν το λένε πια-  το λέγανε «Πρώτη Φορά Αριστερά».

«Τώρα δεν τολμούν καν να πουν την λέξη «αριστερά» επειδή θα είναι προσβολή, θα είναι ύβρις αυτό.»

Επεσήμανε , πως δεν έχουν καμιά σχέση με την πρόοδο και ότι τα βλέπουμε καθημερινά αυτά.

Σχετικά με την αμφιλεγόμενη διεύρυνση του κυβερνητικού σχήματος αναφέρει: «Αυτός ο ανασχηματισμος, είναι ένας ανασχηματισμός  γυρολόγων.Πήραν ότι περίσσευε από τα κόμματα και νομίζουν ότι κάνανε  διεύρυνση. Καμιά διεύρυνση δεν έκαναν, ούτε προς τα δεξιά,  ούτε προς τα αριστερά .Παραμένουν, αυτό το μόρφωμα που ήταν. Και εγώ το πιστεύω, ότι κάποια στιγμή θα κατεβούμε μαζί, όμως όλοι αυτοί που βλέπετε ρατσιστές, ομοφοβικοί, που δεν έχουν καμιά σχέση με την αριστερά, ούτε με τον φιλελευθερισμό. Όλοι μαζί θα κατεβούν. Νομίζουν ότι είναι μαζί, έχουν συγγένεια, έχουν στρατηγική συμμαχία, δεν είναι τακτική η συμμαχία τους.»

Τέλος διευκρίνισε ότι δεν  θα χάσει ψηφοφόρους το Κινήματος Αλλαγής λόγω της κ. Ξενογιαννακοπούλου.

«Δεν νομίζω κανένας ψηφοφόρος του Κινήματος Αλλαγής ,προοδευτικής παράταξης, θα φύγει επειδή η κυρία Ξενογιαννακοπούλου πήγε στο ΣΥΡΙΖΑ .Νομίζω ότι έχει φύγει εδώ και καιρό, την άκουσα το πρωί που έλεγε «γυρίζουμε σελίδα» μόνο που στην προηγούμενη σελίδα είναι το όνομα της βαθιά τυπωμένο.Ήταν υπουργός δυο φόρες και μάλιστα μνημονιακής κυβέρνησης και μάλιστα ήταν στην περίοδο που κατηγορείται ευθέως από τον κύριο Πολάκη για όσα έγιναν στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Μην ξανατολμήσουν και  πουν για τα προηγούμενα 40 χρόνια.Τα έχουν μαζέψει τα 40 χρόνια. Όλα τα 40 χρόνια είναι συμπυκνωμένα στην σημερινή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Ό,τι χειρότερο υπήρχε το πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ.» 

 Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.