Σταμάτης Μαλέλης και Χρήστος Σωτηρακόπουλος δίνουν νέα πνοή στην εκπαίδευση της δημοσιογραφίας!

Μία πένα από δύο κορυφαίους δημοσιογράφους…

 Collage

Χαρούμενα πρόσωπα, γεμάτα ανυπομονησία και δίψα για νέους ορίζοντες , γέμισαν χτες το ξενοδοχείο Metropolitan,στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την νέα σχολή δημοσιογραφίας με την υπογραφή του Σταμάτη Μαλέλη και του Χρήστου Σωτηρακόπουλου.

Ήταν μια εναρκτήρια γιορτή με πολλές απονομές και βραβεύσεις σε ανθρώπους που έχουν αποφοιτήσει όλα αυτά τα χρόνια από τις δύο σχολές ενώ παράλληλα υποδέχτηκαν και τους νέους σπουδαστές που θέλουν να  ξεχωρίσουν στη δημοσιογραφία.

Η δημοσιογράφος Παναγιώτα Καλογήρου και το lay-out.gr και  έδωσε το παρόν και μίλησε με τους ανθρώπους που ένωσαν τις δημοσιογραφικές πένες τους και αναμένεται να αλλάξουν τα δεδομένα στην εκπαίδευση της δημοσιογραφίας,καθώς και με επίτιμους καλεσμένους που βρέθηκαν εκεί για να στηρίξουν αυτή τη προσπάθεια και κατ’επέκταση τη νέα γενιά δημοσιογράφων.

 

 Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.