Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η επική της απάντηση σε ειρωνικό σχόλιο στο Instagram

Τίποτα δεν αφήνει να πέσει κάτω η Σταματίνα!

Κι εδώ που τα λέμε, καλά κάνει αφού όταν σχόλιο ακόμη κι όταν γίνεται στα social media, θίγει την προσωπικότητά μας, καλό θα ήταν να δίνουμε μια απάντηση!

Αυτό έκανε και η παρουσιάστρια του Happy Day, όταν την περασμένη Κυριακή, κάτω από τη φωτογραφία της, στην οποία πόζαρε στο εκλογικό τμήμα, έλαβε ειρωνικά σχόλια για το μήνυμά της.

Στη φωτογραφία πόζαρε με την λατρεμένη της μητέρα και στο σχόλιο στη λεζάντα της σημείωσε:

«Όταν ασκούμε το εκλογικό μας δικαίωμα είμαστε ενεργοί πολίτες… και όχι επαναστάτες του καναπέ!
Για εμένα μεταξύ άλλων οι εκλογές αποτελούν και μια καλή αφορμή για να επικεφθώ την γειτονιά που μεγάλωσα! #patissia #withmommy#elections», έγραψε.

Φυσικά μετά από αυτό το σχόλιο υπήρξαν οι γνωστοί «καλοθελητές», οι οποίοι έσπευσαν να το σχολιάσουν ειρωνικά και με κακή διάθεση:

«Είπε η φιλόσοφος…. βολεμένη», ήταν το ένα σχόλιο με ένα ακόμη κάτω από αυτή την ανάρτηση να συμπληρώνει επικροτώντας: «Εντάξει… έγραψες…». Θέλεις να δεις πώς απάντησε η παρουσιάστρια;Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.