Σταμάτης Μαλέλης: «Αυτοί που πάσχουν από κατάθλιψη είναι αυτοί που δεν έχουν όραμα, αυτοί που δεν έχουν ελπίδα»

243

 

sm10

Με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του στην Θεσσαλονίκη, “Το Τέρας κι Εγώ” ο Δντης Ειδήσεων και Ενημέρωσης του STAR, Σταμάτης Μαλέλης μίλησε με τη Χριστίνα Κανατάκη στην εκπομπή Πάρτε Θέση της TV100. «Αυτοί που πάσχουν από κατάθλιψη είναι αυτοί που δεν έχουν όραμα, αυτοί που δεν έχουν ελπίδα, άρα πρέπει να αναθεωρήσουν την ζωή τους. Και μπορούν να το κάνουν», είναι η συμβουλή του Σταμάτη Μαλέλη σε όσους έχουν κατάθλιψη. «Πρέπει να ψάξουν μέσα τους» είπε χαρακτηριστικά.

Το πιο σημαντικό είναι να «την παλέψουν την κατάθλιψη. Να μην θεωρήσουν ότι είναι ανίκητη» τόνισε και επανάλαβε ότι το «Τέρας νικιέται». Όπως είπε ο κος Μαλέλης θα πρέπει όσοι έχουν κατάθλιψη, να λένε την αλήθεια στο συγγενικό τους περιβάλλον και έτσι θα φανεί αν «μας αγαπούν αληθινά». Όσο αναφορά για το αν πρέπει να μιλούν ή όχι, ο Σταμάτης Μαλέλης επέμεινε ότι πρέπει οι νέοι να λένε τα προβλήματά του. «Επιμένω ότι πρέπει να μιλούν, γιατί εγώ έχασα 10 χρόνια από τη ζωή… Δεν υπήρχαν αυτά τα 10 χρόνια», είπε χαρακτηριστικά

Ο Σταμάτης Μαλέλης κάνει αγώνα για την κατάθλιψη, γιατί όπως λέει «είναι άγρια νόσος και δεν της έχουμε δώσει τη σημασία που της αναλογεί»