Σπύρος Μπιμπίλας για Σοφία Βογιατζάκη: «Έχει πάρει είδηση τι έχουν καταγγείλει οι συναδέλφισσές της;»

206

mpimpilas-vogiatzaki

H ηθοποιός δήλωσε πρόσφατα πως «μακάρι να με ευλογήσει η ζωή να συνεργαστώ με τον Γιώργο Κιμούλη»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας σχολίασε τις πρόσφατες δηλώσεις της Σοφίας Βογιατζάκη για τον Γιώργο Κιμούλη, όταν ανέφερε σε συνέντευξή της πως μακάρι να την ευλογήσει η ζωή και να δουλέψει μαζί του.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ μιλώντας στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών το βράδυ της Δευτέρας 24/1, αναρωτήθηκε αν η Σοφία Βογιατζάκη έχει πληροφορηθεί τι έχουν καταγγείλει τόσες πολλές συναδέλφισσές της για τον Γιώργο Κιμούλη.

Πιο αναλυτικά, ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε: «Κάποιος ηθοποιός θέλει να εκφράσει την αμέριστή του συμπάθεια προς έναν από αυτούς που έχουν καταγγελθεί. Ο συγκεκριμένος ηθοποιός, η κυρία Βογιατζάκη, που ούτε καν είναι στο σωματείο γραμμένη δεν έχει πάρει είδηση τι έχουν καταγγείλει τόσες πολλές συναδέλφισσές της;» και συμπλήρωσε:

«Με αυτόν τον τρόπο είναι σαν να προσβάλει τις συναδέλφους της που έχουν καταγγείλει για συγκεκριμένους λόγους τον κύριο Κιμούλη, ο οποίος κατά τα άλλα, είναι ένας πολύ σημαντικός ηθοποιός, όπως λέει και η κυρία Βογιατζάκη».

Τι είχε πει η Σοφία Βογιατζάκη
Η Σοφία Βογιατζάκη είχε παραχωρήσει συνέντευξη πριν μερικές ημέρες στο περιοδικό «Λοιπόν», όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην επιθυμία της να συνεργαστεί με τον Γιώργο Κιμούλη.

Αρχικά η ηθοποιός είχε πει: «Τα μεγαλύτερα όνειρα μου έχουν εκπληρωθεί. Έχω κάνει υπέροχες συνεργασίες και πάντα το όνειρό μου ήταν αυτό και όχι οι ρόλοι. Ο άνθρωπος που θαυμάζω και εκτιμώ από 10 ετών είναι ο Γιώργος Κιμούλης και μακάρι η ζωή να με ευλογήσει να δουλέψω μαζί του».

Στη συνέχεια η Σοφία Βογιατζάκη ερωτήθηκε για την επιστροφή του στο θέατρο μετά τη δικαστική διαμάχη: «Είμαι πολύ χαρούμενη που επέστρεψε γιατί μου αρέσει να τον βλέπω πάνω στη σκηνή. Είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει το θέατρο από το Α ως το Ω και είναι μαγικός όταν μιλάει για το θέατρο. Μία συνεργασία μαζί του είναι 40 σεμινάρια υποκριτικής ταυτόχρονα. Έχω χαρεί πολύ».