Σπίτι με το MEGA: Υποδέχεται τον Γιώργο Κατσαρό και τον Κώστα Χατζή

127

spiti_me_to_mega_612

Το Σάββατο στις 22:00, στο MEGA – Δείτε το τρέιλερ

Δύο σπουδαίοι δημιουργοί. Δύο από τους σημαντικότερους εκπροσώπους του ελληνικού πενταγράμμου. Δύο αγαπημένοι φίλοι σε μία νοσταλγική βραδιά.

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στις 22:00, η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υποδέχονται στο «Σπίτι με το MEGA» τον Γιώργο Κατσαρό και τον Κώστα Χατζή. Ο μεγάλος  μαέστρος και διεθνώς αναγνωρισμένος σολίστας του σαξοφώνου, Γιώργος Κατσαρός, και ο καταξιωμένος κιθαρωδός και τραγουδοποιός, Κώστας Χατζής, ταξιδεύουν στα χρόνια της αθωότητας και των ατμοσφαιρικών μπουάτ, με αγαπημένες μελωδίες και διαχρονικές επιτυχίες.

Δείτε το τρέιλερ

Οι δύο μουσικοί ξεδιπλώνουν την πλούσια δισκογραφία τους και μας θυμίζουν τραγούδια που έχουν αφήσει ανεξίτηλο αποτύπωμα στη μουσική Ιστορία: «Κάθε λιμάνι και καημός», «Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει», «Σπουδαίοι άνθρωποι αλλά», «Άσπρα θα φορέσω», «Απ’ τ’ αεροπλάνο», «Αν σ’ αρνηθώ αγάπη μου», «Κυρά-Γιώργαινα», «Και ύστερα», «Η αγάπη όλα τα υπομένει», κ.ά.

Σπιτι_με_το_MEGA__1_
Σπιτι_με_το_MEGA__2_
Σπιτι_με_το_MEGA__3_

Τις μεγάλες επιτυχίες τους ερμηνεύουν οι: Ελπίδα, Μέμος Μπεγνής, Παναγιώτης Πετράκης, Τάνια Τρύπη, Τραϊάνα Ανανία, Χριστίνα Ράλλη αλλά και η κόρη του Κώστα Χατζή, Δανιέλα Χατζή. Guest star, ο showman Τάκης Ζαχαράτος.

Σπιτι_με_το_MEGA__4_
Σπιτι_με_το_MEGA__5_
Σπιτι_με_το_MEGA__6_

Ο Γιώργος Λιάνης τιμά με την παρουσία του τον Γιώργο Κατσαρό και τον Κώστα Χατζή και μοιράζεται όμορφες ιστορίες με τη Ρούλα Κορομηλά και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Στα highlights της βραδιάς, ο σπουδαίος Σταμάτης Σπανουδάκης μιλάει, μέσω Skype, για τους δύο καλλιτέχνες και αποκαλύπτει άγνωστα γεγονότα που τους ενώνουν.

Σπιτι_με_το_MEGA__7_
Σπιτι_με_το_MEGA__8_
Σπιτι_με_το_MEGA__9_

Συγκινητική στιγμή της βραδιάς η εξομολόγηση του δημοσιογράφου Αντώνη Κατσαρού, μέσω Skype από τη Μαδρίτη, για τα «μαθήματα ζωής» που παίρνει καθημερινά από τον πατέρα του. Στη συνέχεια, ο δεύτερος γιος του Γιώργου Κατσαρού, ο Αλέξανδρος, κάνει εμφάνιση-έκπληξη στο πλατό. Μια βραδιά με αναμνήσεις, τραγούδια αγαπημένα και δυνατά συναισθήματα έρχεται το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στο «Σπίτι με το MEGA».

Σπιτι_με_το_MEGA__10_
Σπιτι_με_το_MEGA__11_

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Σκηνοθεσία: Αντώνης Μόργκαν
Project Manager: Αντώνης Δημητριάδης
Αρχισυνταξία: Θωμάς Αριστεράκης
Οργάνωση Παραγωγής: Ρένα Βουγιούκα
Διεύθυνση Παραγωγής: Ελένη Παναγοπούλου