«Σπίτι με το MEGA»: Ο Κώστας Αγέρης υποδέχεται την Μελίνα Ασλανίδου

213

Ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι στην ελληνική παραδοσιακή μουσική με αφορμή την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων

Σήμερα, Σάββατο 22 Μαΐου στις 21:00, ο Κώστας Αγέρης υποδέχεται την Μελίνα Ασλανίδου στο «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA». Ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι στην ελληνική παραδοσιακή μουσική με αφορμή την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων.

Δίπλα τους θα βρεθούν καταξιωμένοι τραγουδιστές αλλά και νέοι καλλιτέχνες με αγάπη για την ελληνική μουσική παράδοση σε μια βραδιά γεμάτη μνήμες, συναισθήματα και ξεχωριστά τραγούδια.

Από τον Πόντο, ο Δημήτρης Καρασαββίδης, η Πέλα Νικολαΐδη, ο Στάθης Νικολαΐδης, ο Αλέξης Παρχαρίδης και ο Ηλίας Υφαντίδης. Από τα Νησιά μας η Στελλίνα Κονιτοπούλου, από την Ήπειρο ο Σπύρος Σιώλος και από τη Μακεδονία η μπάντα της Φλώρινας των Αδελφών Βαλκάνη. Συμμετέχουν η Μαριάννα Παπαμακάριου και ο Τάκης Βαμβακίδης. Special guest η Αναστασία Παντούση.

Λίγες ώρες πριν τη μετάδοση της εκπομπής, δείτε μουσικά αποσπάσματα από τα τραγούδια  «Τούτο Το Μήνα» και «Επογιατίεν Κόκκινον Το Χώμαν Άσο Αίμαν» τα οποία ερμηνεύουν ο Κώστας Αγέρης και η Μελίνα Ασλανίδου στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στις μουσικές παραδόσεις της Ελλάδας με αφορμή την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων έρχεται σήμερα στις 21:00 στο «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA».

#SpitiMeToMega

Facebook: Σπίτι με το MEGA
Instagram: @spitimetomega
Twitter: @spitimetomega