Σκηνικό «πολέμου» λίγο μετά την έκρηξη στη Συγγρού – Δείτε βίντεο

  260

  ekrixi-syggrou

  Τα βίντεο που εξασφάλισε το protothema.gr από τη Λεωφόρο Συγγρού λεπτά μετά την ισχυρή έκρηξη, λίγα μέτρα μακριά από το κέντρο της Αθήνας

  Η ισχυρή έκρηξη στη Λεωφόρο Συγγρού 3 λίγο μετά τις 06:00 της Τετάρτης σήμανε συναγερμό στη περιοχή, αλλά δημιούργησε και ένα σκηνικό «πολέμου».

  Φυσικά, έχουν ξεκινήσει ήδη έρευνες για τα αίτια της έκρηξης με τις πρώτες εκτιμήσεις να αναφέρει διαρροή αερίου. Στην περιοχή βρίσκονται επίσης πυροτεχνουργοί του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών (ΤΕΕΜ), προκειμένου να διερευνηθεί αν υπήρχε εκρηκτικός μηχανισμός.

  Από την έκρηξη έχει τραυματιστεί  ένας ηλικιωμένος άντρας 78 ετών, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες  έχει μεταφερθεί στα εξωτερικά ιατρεία του χειρουργικού τμήματος στο Λαϊκό Νοσοκομείο και εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο. Ο ηλικιωμένος φέρει τραύματα σε άνω και κάτω άκρα.

  Τα βίντεο που εξασφάλισε το protothema.gr από τη Λεωφόρο Συγγρού λίγο μετά την έκρηξη δείχνουν ένα βομβαρδισμένο τοπίο με τις ζημίες να επεκτείνονται ακόμα και στα 200 μέτρα από το κτίριο.

  Διαβάστε περισσότερα στο Πρώτο Θέμα