Σκιάθος: «Ένα από τα πιο τρελά αεροδρόμια στην Ευρώπη»

Της Χρύσας Σκουρολιάκου

Σοκ προκαλεί βίντεο που τραβήχτηκε πριν από λίγες μέρες στη Σκιάθο.

Το βίντεο απαθανάτιζε τουρίστες να περιμένουν αεροπλάνα στο διάδρομο προσγείωσης προκειμένου να βγάλουν selfie με κάποιο από τα αεροσκάφη που προσγειώνονται στο νησί των Σποράδων.

Ο άνθρωπος που το έβγαλε επισκέφθηκε τη Σκιάθο για τέταρτη συνεχόμενη φορά τα τελευταία τέσσερα χρόνια «γιατί είναι ένα από τα πιο τρελά αεροδρόμια στην Ευρώπη».

Τα μέλη της ομάδας γράφουν στο βίντεο που ανήρτησαν στο YouTube: «Τα αεροπλάνα προσγειώνονται και απογειώνονται ακριβώς δίπλα σε έναν μικρό δρόμο. Την περασμένη εβδομάδα καταγράψαμε την εξαιρετικά χαμηλή προσγείωση ενός Embraer E190 της British Airways. Οι άνθρωποι που κατέγραφαν την προσγείωση υποχρεώθηκαν να πέσουν από το μικρό τοιχίο στο οποίο βρίσκονταν».

Σύμφωνα με την ίδια ομάδα «τα μεγαλύτερα αεροσκάφη που επιτρέπεται να προσγειωθούν στο αεροδρόμιο της Σκιάθου είναι τα Boeing 757».Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.