Σκαρμούτσος: Άνοιγμα εστίασης με φουλ κρατήσεις και λίστες αναμονής

253

anoigma_estiasi

Ο σεφ τόνισε πως το άνοιγμα της εστίασης έχει οδηγήσει σε «φουλ κρατήσεων»

«Από την στιγμή που ανακοινώθηκε ότι ανοίγουμε στις 3 του μήνα ξεκίνησε χτυπάει συνεχώς το τηλέφωνο, οι κρατήσεις είναι σε πάρα πολύ καλό επίπεδο» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος για το άνοιγμα της εστίασης. Όπως ανέφερε αρκετοί επιχειρηματίες στον κλάδο της εστίασης θα επιλέξουν να ανοίξουν λίγο αργότερα και όχι στις 3 του μήνα.

«Παρόλα αυτά εμείς βλέπουμε μια πολύ καλή διάθεση από τον κόσμο να έρθει να μας επισκεφτεί, δεν βλέπουμε τον κόσμο να φοβάται και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό γιατί αυτό σημαίνει ότι δείχνει εμπιστοσύνη σε εμάς ότι θα τηρήσουμε τα μέτρα που πρέπει να τηρήσουμε», τόνισε. Ακόμη επιβεβαίωσε πως το άνοιγμα της εστίασης έχει οδηγήσει σε «φουλ κρατήσεων» αλλά και λίστες αναμονής.

«Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς γιατί μας κάνει να νιώθουμε καλύτερα», σχολίασε μεταξύ άλλων και υπογράμμισε πως η εστίαση ανοίγει με χαρά και φοβό γιατί ναι μεν υπάρχει επιθυμία για επιστροφή στην εργασία μετά από 6 μήνες κλεισίματος αλλά δεν υπάρχει εφησυχασμός καθώς τα κρούσματα παραμένουν υψηλά.