Σκάνδαλο στο Hollywood: O πρωταγωνιστής του Game of Thrones απάτησε τη σύζυγό του

Τα τελευταία 24ωρα κυκλοφορούν διάφορες φήμες που θέλουν τον διάσημο ηθοποιό και πρωταγωνιστή στου Game of Thrones να έχει κάνει την ατασθαλία του και να έχει απατήσει τη σύζυγό του. Και θα σκεφτείς, είναι το πρώτο ή το τελευταίο ζευγάρι που συμβαίνει κάτι τέτοιο;

Και εν μέρει θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε, όμως σκεφτόμαστε πως δεν έχουν κλείσει ούτε έξι μήνες παντρεμένοι και λέμε πως μάλλον κάτι δεν είναι σωστό με την πληροφορία.

Φήμες αναφέρουν πως η Ρωσίδα καλλονή Olga Vlasova κοινοποίησε στο διαδίκτυο γυμνές φωτογραφίες της με τον Kit Harrington, ισχυριζόμενη πως κοιμήθηκαν μαζί και πως αυτή μάλιστα δεν ήταν η πρώτη φορά. Το μοντέλο και ηθοποιός ανέφερε πως αυτό έχει συμβεί τόσο πριν από το γάμο του Jon Snow, όσο και τους μήνες μετά τον γάμο του. Περαιτέρω στοιχεία δεν υπάρχουν που να επιβεβαιώνουν ή να διαψεύδουν το γεγονός δεν υπάρχουν, όμως ο Kit πήρε ο ίδιος θέση για το συμβάν.

Ο πρωταγωνιστής του GoT μέσω του εκπροσώπου του ανέφερε στο ET Canada: «Οι ισχυρισμοί γι’ αυτήν την ιστορία είναι τελείως, μα τελείως λάθος και ψευδείς. Ο Kit δεν έχει πάει ποτέ στην ζωή του στο Λουξεμβούργο και δεν έχει γνωρίσει ποτέ του την Olga Vlasova». Εκείνη πάντως επέμεινε στο ότι ξεκίνησαν να βγαίνουν όταν εκείνος ήταν ακόμη αρραβωνιασμένος με τη Rose Leslie και το ειδύλλιο ανάμεσά τους συνεχίστηκε και μετά τον γάμο.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.