ΣΚΑΪ: Η ανανέωση της συνεργασίας με τον Ιλιτζαλί, το The Voice και το νέο συμβόλαιο του Παπαδόπουλου

Τη συνέχιση της συνεργασίας του ΣΚΑΪ με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, αλλά με νέους όρους, επισημοποιεί το τρέιλερ συμμετοχών που βγήκε στον αέρα του σταθμού για τον τέταρτο κύκλο του «The Voice of Greece».


Σύμφωνα με πληροφορίες, το τάλεντ σόου με παρουσιαστή τον Γιώργο Καπουτζίδη είναι το μόνο πρόγραμμα για το οποίο έχουν δώσει τα χέρια ΣΚΑΪ και Ατζούν, ενώ τυχόν προσθήκες άλλων προγραμμάτων, όπως το «My style rocks», θα συζητηθούν στην πορεία, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή στις σχέσεις των δύο πλευρών. Ενα ακόμα νέο στοιχείο είναι ότι το «The Voice» δεν θα μεταδίδεται τρεις φορές την εβδομάδα όπως πέρυσι, αλλά θα επιστρέψει πιθανότατα με μόνο ένα επεισόδιο

Ο ΣΚΑΪ θα καλύψει μεγάλο μέρος της prime time με σειρές μυθοπλασίας, ενώ ήδη ανανέωσε τη συμφωνία με τον Σπύρο Παπαδόπουλο για άλλα δύο χρόνια, κατοχυρώνοντας τη βραδινή ζώνη του Σαββάτου για το «Στην υγειά μας».

Πηγή: RealnewsΔεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.