Σίσσυ Χρηστίδου: Η φωτογραφία όλο νόημα στο Instagram

247

Σίσσυ Χρηστίδου: Το πρόβλημα υγείας που κανείς δε γνώριζε - Queen.gr

Με αφορμή την συνέντευξη της Σίσσυ Χρηστίδου πριν από λίγες ημέρες στο περιοδικό OK , o Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε στο «MEGA Καλημέρα»

Ο frontman των Ονειράμα αναφέρθηκε στη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγο του λέγοντας

«Η δική μου απάντηση σε όλο αυτό είναι ότι, σε τέτοιες δύσκολες μέρες και δύσκολους καιρούς, νομίζω ότι πρέπει να ασχοληθούμε με πολύ πιο ουσιαστικά θέματα. Καλό είναι να μην το συζητάμε γιατί, αν όντως δε θέλουμε να πάρει έκταση όλο αυτό, δε το συζητάμε. Σε κανέναν δεν είναι ευχάριστο όλο αυτό. Δε χρειάζεται να το πάμε παραπέρα γιατί αν χρειαστεί, θα γίνει όπως έγινε. Νομίζω πως οτιδήποτε παραπάνω είναι περιττό. Νομίζω ότι είναι πολύ λογικό το τι νιώθει  ο καθένας και μέχρι εδώ. »δήλωσε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Από τη πλευρά της η Σίσσυ Χρηστίδου δημοσίευσε σε story μία φωτογραφία όπου απεικονίζεται μία ελαφίνα ενώ δέχεται επίθεση από δύο τσιτάχ.

Μάλιστα η δημοφιλής παρουσιάστρια σχολίασε τη συγκεκριμένη ανάρτηση γράφοντας:

«Η παραπάνω φωτογραφία κέρδισε τον τίτλο για την καλύτερη φωτογραφία της δεκαετίας και οδήγησε τη φωτογράφο σε κατάθλιψη.

Τα τσιτάχ κυνήγησαν μία ελαφίνα και τα δύο μωρά της. Η μητέρα θα μπορούσε εύκολα να ξεφύγει από τα τσιτάχ αλλά αντ ‘ αυτού θυσίασε τον εαυτό της, ώστε τα παιδιά της να μπορούν να σωθούν. Στη φωτογραφία τη βλέπουμε να κοιτάζει τα μωρά της που τρέχουν ασφαλή, ενώ η ίδια είναι έτοιμη να γίνει κομμάτια».

Δείτε την ανάρτηση της